Mediaroom

En lærling, der tænker på fremtiden

Er du i starten af din karriere, eller søger du en læreplads med spændende fremtidsudsigter og udviklingsmuligheder og mulighed for en international karriere? Så er DACHSER stedet for dig.   

Hos os kan du finde en uddannelse, som er alsidig og varieret. Du får indsigt i DACHSERs verden med en varieret uddannelsesplan, grundig vejledning og intensive uddannelsesforløb. Vi planlægger din fremtid sammen gennem den gode udviklingsmulighed og økonomiske sikkerhed, som en fremtidsorienteret global virksomhed med omkring 30.000 medarbejdere tilbyder.    

Du får en målrettet uddannelse og mulighed for videreuddannelse senere i din karriere, en åben virksomhedskultur, internationale kontakter og fælles værdier. Det giver dig fundamentet for et succesfuldt arbejdsliv hos DACHSER.

Vores HR-eksperter rådgiver dig med glæde!

Spørgsmålet er: hvor vil du hen? I hver af vores divisioner tilbyder vi talrige lærlingeuddannelser til karriere med en fremtid.

De spænder fra landtransport med lastbil gennem lager-, luft- og søfragt til it. Afhængigt af dit talent og hældning finder du det rigtige lærlingeuddannelse for os.

Send din uopfordrede ansøgning her.

DACHSER på de sociale medier

Besøgt også vores profiler på Facebook eller LinkedIn.

Kontakt Human Resources Education