Karriere Mediaroom

Landsportræt DACHSER Danmark

DACHSER’s historie er et perfekt eksempel på, hvordan en dynamisk virksomhed kan udvikle og tilpasse sig sammen med den teknologiske udvikling og globaliseringens indvirkning på logistikbranchen. DACHSER så de kommende muligheder på et tidligt tidspunkt, greb dem med begge hænder og transformerede sig fra en lokal speditør til en førende logistikvirksomhed.     

I dag står vi for de nyeste, mest effektive og teknologidrevne logistikløsninger. Disse bygger på tæt integration mellem vores globale transport- og lagernetværk, langsigtede partnerskaber og et ensartet digitalt netværke på verdensplan. Ved at tilføje en multi-channel-tilgang til alle distributionskanaler, der er linket op, tilbyder vi vores kunder et sikkert og pålideligt system til deres mest krævende logistikbehov.   

DACHSER’s strategi har fra begyndelsen været rettet mod bæredygtig vækst af dets netværk. Nye regioner og markeder er altid blevet udviklet via etablering af filialer og nationale organisationer eller opkøb af virksomheder, der kan integreres perfekt i det eksisterende netværk. Vores højeste prioritet er konsekvent at opretholde selskabets strategi og værdier.

Vigtige milepæle i vores virksomhedshistorie

2015 - DACHSER ændrer sin lovmæssige struktur til et Societas Europaea (SE), og grundlægger dermed fremtiden. Der er ingen planer om at børsnotere den familieejede virksomhed. Den verdensomspændende ledelsesstruktur tilpasses størrelsen af virksomheden.

2014 - DACHSER etablerer en Euro-hub for fødevarelogistik i Erlensee, Hesse.

2013 - Tolv europæiske fødevarelogistikudbydere etablerer European Food Network (europæiske fødevarenetværk): Denne forening af faste partnere har siden været et godt eksempel på et netværk med problemfrie operationer forvaltet af ensartede standarder.

2011 - DACHSER etablerer yderligere Euro-hubs i den franske by Clermont-Ferrand og den slovakiske hovedstad Bratislava.

2002 - DACHSER etablerer en Euro-hub i Saarland-kommunen i Überherrn.

1990 - Virksomheden tager initiativ til stregkodestandardisering i logistikbranchen i form af det globale identifikationssystem EAN/NVE, og vi demonstrerer endnu en gang at være foregangsvirksomhed og innovator inden for branchen.

1982 - DACHSER Food Logistics lanceres som en service for friske fødevarer med transport af temperaturfølsomme højkvalitetsfødevarer.

1980 - DACHSER begynder udviklingen af in-house it-applikationer, som bruger moderne kommunikationsteknologier.

1971 - DACHSER etablerer sig selv som værende førende indenfor innovation i branchen med omstillingen af hele flåden til at ombytte karosserier og tilpasningen af operationelle processer.

1951 - Thomas Dachser åbner som den første speditør et luftfragtkontor i lufthavnen i München.

1934 - De første filialer åbner i Tyskland; den familieejede virksomhed udvider.

1930 - Thomas Dachser grundlægger en transportvirksomhed i Kempten som en enmandsvirksomhed.

Dette er bare et kort uddrag af DACHSERs virksomhedshistorie. Du kan finde alle milepælene på virksomhedens website.

Compliance

Læs om, hvordan vi arbejder med compliance på vores internationale hjemmeside.

Adfærdskodeks

Vores adfærdskodeks gælder over hele verden for alle medarbejdere og forretningsenheder hos DACHSER.

Download

Adfærdskodeks for forretningspartnere

Med vores adfærdskodeks giver vi alle vores samarbejdspartnere nogle retningslinjer, der kan danne fundamentet for vores arbejdsrelation.

Download

Lesen Sie mehr zu DACHSER Deutschland

Virksomhedsfakta
Flere oplysninger
Ledelsen i Danmark
Flere oplysninger