Bong og DACHSER: Optimering af varestrømmen

De sidste mange år har den svenske virksomhed Bong udvidet sine markeder og er nu en af de førende leverandører af specialemballage og konvolutter. Løsninger til distribution og emballering af information er, hvad Bong er bedst til, og nu udvikler virksomheden sin indsats i Norden.

Et godt partnerskab kommer ikke af sig selv
Et godt partnerskab kommer ikke af sig selv

En spændende produktionsvirksomhed med et stort logistikbehov – Bong står stærkt på de fleste europæiske markeder, og virksomheden ser gode muligheder for at fortsætte sin udvikling. For at kunne gøre det, har virksomheden brug for en pålidelig logistikpartner.

I øjeblikket fokuserer Bong på Skandinavien og de baltiske lande, hvor Martin Svensson er COO. Hans team med logistikchef Jonas Andkvist har styr på Bongs logistik i disse lande. DACHSER er en af deres nærmeste partnere.

”Samarbejdet er meget positivt,” siger Martin Svensson, som er ansvarlig for alle aktiviteter i de nordiske og baltiske, herunder lager, logistik, indkøb, kvalitet og produktion. ”Mine vigtigste krav til en logistikpartner er, at de skal overholde leveringstiden og samtidig kunne holde et højt serviceniveau.”

Enkelt og fleksibelt

Bong har store mængder af gods, der skal fragtes til hele Skandinavien. De sender alt fra pakker til paller og hele trailere med DACHSER.

”Vi læsser traileren på vores eget lager. Om eftermiddagen kommer DACHSER og henter den og deler så godset op til distribution til forskellige destinationer, primært i Danmark og Norge. DACHSER håndterer også toldbehandling for de lastbiler, der skal til Norge,” fortæller Martin Svensson.

Et godt partnerskab kommer ikke af sig selv eller af at overholde transittid og en høj servicestandard. For Martin Svensson er det også vigtigt, at logistikken kan følge med virksomhedens voksende behov for effektive transportløsninger i Norden.

 

”Det er de samme chauffører, der kommer og henter godset hver dag. De forstår vores virksomhed og kommunikerer rigtig godt med vores personale, og det betyder en hel del. Det, at DACHSER har gode arbejdsforhold, og kontakten er enkel og fleksibel,” tilføjer Martin Svensson. ”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, og lige nu arbejder vi på at udvikle vores varestrømme i de nordiske lande.”

  

Allan Wolter, Branch Manager hos DACHSER Sweden i Malmö
Allan Wolter, Branch Manager hos DACHSER Sweden i Malmö

Et langsigtet partnerskab

Hos DACHSER Sweden i Malmö er Branch Manager Allan Wolter også glad for det langsigtede samarbejde, man har været i stand til at opbygge mellem de to virksomheder.

”Vi har virkelig fået en mulighed for at lære Bongs behov at kende. Vores partnerskab har udviklet sig over mange år, og vi har en virkelig god forståelse for hinanden. Det er vigtigt at have en tæt dialog med kunden, og med eLogistics og ActiveReport får Bong fuld transparens, og vi kan hurtigt reagere på eventuelle leveringsproblemer,” fortæller Allan Wolter. ”Vi kan simpelthen følge alle processer i forsyningskæden – og det kan Bong også.”

 

Om Bong:

  • Bong er en af de førende leverandører af specialemballage og kuvertprodukter i Europa.
  • Virksomheden tilbyder løsninger til distribution og emballering af information, kampagnematerialer og lette varer.
  • Nogle af de vigtigste vækstområder for koncernen er emballage til detailhandel og e-handel og konvolutmarkedet i Europa.
  • Koncernen har en årlig omsætning på ca. 2,1 mia. SEK og omkring 1.400 medarbejdere i 14 lande
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic