Book dine forsendelser i god tid op til jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for dine forsendelser, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har gods, der skal transporteres op til jul.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at forberede sig på juletravlheden. Husk at booke afhentning i god tid, hvis du har forsendelser, der skal leveres inden jul.

I perioden mellem jul og nytår har vi daglige leveringer i vores eksportstykgodslinjer i Sverige, Danmark, England, Irland, Tyskland, Benelux, Belgien, Frankrig, Spanien, Portugal, Schweiz, Italien, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Balkan og Grækenland. Du kan dog risikere, at transittiden er lidt længere end normalt, især til de lande, hvor godset skal fortoldes. Til Norge, Finland og Tyrkiet leverer vi ved efterspørgsel.

Mellem jul og nytår har kontoret åbent som normalt på hverdagene. På de officielle helligdage holder vi lukket. Se vores åbningstider hos DACHSER Denmark nedenfor.

Torsdag den 24. december: Lukket
Fredag den 25. december: Lukket
Mandag den 28. december: Åbent
Tirsdag den 29. december: Åbent
Onsdag den 30. december: Åbent
Torsdag den 31. december: Lukket
Fredag den 1. januar: Lukket

Du er velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos os, hvis du har spørgsmål eller specielle krav til dine forsendelser i den kommende tid.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!

Departures Christmas & New Year 2020: Hvidovre PDF (0,03 MB)