Borgmesterbesøg i Hvidovre

Mandag den 24. juni 2019 var Hvidovres borgmester Helle Adelborg og kommunaldirektør Nich Bendtsen på besøg hos DACHSER Denmark. Her fik de en rundvisning og et indblik i dagligdagen hos en lokal virksomhed i vækst.

Hvidovres borgmester Helle Adelborg sammen med General Manager Peter Hut, DACHSER Denmark. Foto: Sine Nielsen
Hvidovres borgmester Helle Adelborg sammen med General Manager Peter Hut, DACHSER Denmark. Foto: Sine Nielsen

Virksomhedsbesøgene er en fast del af Hvidovre Kommunes indsats i forhold til erhvervslivet. Flere gange om året besøger repræsentanter fra rådhuset de lokale virksomheder, som har gjort sig bemærket i årets løb. For en virksomhed som DACHSER Denmark, der har kunnet fremvise flotte årsregnskaber med positiv vækst de sidste mange år, og som gang på gang har sat omsætningsrekorder, er der stor værdi i at have en god dialog med kommunen.

Indsats på erhvervsområdet

Under besøget fik borgmesteren og kommunaldirektøren en rundvisning på lokationen ved Peter Hut, hvor de samtidig fik et indblik i hverdagen både på kontoret og terminalen og fik mulighed for at hilse på medarbejderne.

”Det er en stor anerkendelse fra kommunens og borgmesterens side, at netop vi blev udvalgt til et virksomhedsbesøg – den anerkendelse sætter vi stor pris på,” fortæller Peter Hut, General Manager hos DACHSER i Hvidovre og vært for besøget. ”Det er positivt, at kommunen gør en indsats for at etablere en god dialog med os virksomheder i lokalområdet.”

”Det er vigtigt for os virksomheder, at vi oplever støtte fra kommunalt hold, og at vi ser gode rammer for udvikling her i kommunen,” siger Peter Hut. ”Og så var det positivt at have to videbegærlige og interesserede repræsentanter på besøg,” afslutter han med et smil.

Peter Hut, Helle Adelborg og kommunaldirektør Nich Bendtsen på terminalen i Hvidovre. Foto: Sine Nielsen
Peter Hut, Helle Adelborg og kommunaldirektør Nich Bendtsen på terminalen i Hvidovre. Foto: Sine Nielsen

Ambitiøse planer for Avedøre Holme

Hvidovre Kommune er hjemsted for et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme, hvor også DACHSERs filial ligger. Kommunen har en ambitiøs vision for Avedøre Holme, som skal udvides til at blive et af Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområder i 2040.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic