Pressemeddelelser

DACHSER Award 2019 går til innovativt SCM-projekt

Onsdag den 11. september 2019 blev Supply Chain Leaders Forum afholdt på Copenhagen Business School (CBS) på Frederiksberg. Det var ottende gang, konferencen med fokus på supply chain management (SCM) fandt sted, og DACHSER deltog igen i år med en DACHSER Award for Best CBS Graduate Diploma SCM Final Project.

Vinderen af DACHSER Award 2019 Marc Mølgaard sammen med René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. Foto: Carsten Snejbjerg.
Vinderen af DACHSER Award 2019 Marc Mølgaard sammen med René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. Foto: Carsten Snejbjerg.

SCM-entusiaster fra nær og fjern, fra virksomheder, DTU og CBS samledes i Ovnhallen på CBS i København. Der blev uddelt priser for de bedste afgangsprojekter fra diplomuddannelser og kandidatuddannelsen i SCM på CBS og DTU, og med en deltagerliste på 250 personer var der stor opbakning til Supply Chain Leaders Forum i år.

René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic A/S havde æren af at overrække prisen og en check på 15.000 kroner. For ham er det vigtigt at støtte op om et arrangement som Supply Chain Leaders Forum, hvor supply chain-eksperter mødes og inspireres af hinanden til at tænke innovativt.

Hos DACHSER sætter vi meget stor pris på entrepreneurship og på mennesker, der har modet til at innovere. For os er innovation nøglen til vækst og succes. Derfor gik dette års DACHSER Award til et ekstremt innovativt afgangsprojekt.

René Sidor, Managing Director, DACHSER Nordic

”Det er et privilegium for DACHSER at være til stede her i dag, og vi er meget beærede over at få lov til at uddele prisen for Best CBS GD-SCM Final Project, ligesom vi har i tidligere år,” fortæller René Sidor. ”Hos DACHSER sætter vi meget stor pris på entrepreneurship og på mennesker, der har modet til at innovere. For os er innovation nøglen til vækst og succes. Derfor gik dette års DACHSER Award til et ekstremt innovativt afgangsprojekt.”

Og vinderen er…

Vinderen af DACHSER-prisen 2019 blev Marc Mølgaard. Han havde skrevet afgangsprojekt om, hvordan man kan imødekomme kundernes krav til lead times ved hjælp af Operations and Supply Chain Management (OSCM) under titlen “Meeting customers’ lead time requirement through OSCM action”. I det vindende projekt lykkedes det Marc Mølgaard at udvikle en metode, der er generisk og kan implementeres af en hvilket som helst produktionsvirksomhed, der oplever udfordringer med kundeservice og restordrer, langsom produktion og høj kapitalbinding.

Temaet for årets konference var ”Sustain the chain”. Med et større og større fokus på bæredygtighed i samfundet skal logistikken kunne følge med. Derfor var der fokus på at forstå, hvordan de bedste af de bedste kan levere resultater i verdensklasse, mens de konstant balancerer risici og bæredygtighed i forsyningskæden. Blandt dagens talere var Camilla Brückner, direktør for FN’s udviklingsprogram UNDP’s nordiske kontor i Danmark, Omera Khan, Professor of Supply Chain Management, og Thorsten Steenholt, Executive Vice President, Global Operations, fra Chr. Hansen A/S.

Kontakt Maria Andersen