DACHSER Sweden underskriver aftale med Volvo Cars

Et af de mest velkendte og respekterede bilmærker i verden er ny kunde hos DACHSER. Fremover vil to specialbyggede megatrailers fragte reservedele fra Volvo Cars i Torslanda uden for Göteborg til DACHSER Sweden AB’s filial i Göteborg.

DACHSER har arrangeret en shuttle mellem Volvo Cars og DACHSER seks gange om dagen.
DACHSER har arrangeret en shuttle mellem Volvo Cars og DACHSER seks gange om dagen.

DACHSER Sweden håndterer nu transporten af Volvo Cars’ reservedele fra Torslanda til DACHSER på Arendals Allé og videre til Volvo Cars’ forskellige lagre i Tyskland. De to megatrailers er en ny investering fra DACHSERs side.

Vi har skabt et virkelig spændende og unikt koncept til Volvo Cars.

Carl-Johan Westas, Branch Manager for DACHSER Swedens filial i Göteborg

Fremover vil der køre en shuttle mellem Volvo Cars og DACHSER seks gange om dagen. ”Vi har skabt et virkelig spændende og unikt koncept til Volvo Cars,” fortæller Carl-Johan Westas, Branch Manager for DACHSER Swedens filial i Göteborg. ”Jeg glæder mig til at se, hvilken forskel vi kan gøre med dette samarbejde,” fortsætter han.

Shuttleservice og ”kaoslæsning”

Som en del af oplægget til Volvo Cars tilbyder DACHSER desuden såkaldt ”kaoslæsning”. Det indebærer, at Volvo fra sin distributionsterminal i Göteborg kan læsse en hel DACHSER-trailer ad gangen til vilkårlige lande, i takt med at de lukker og pakker ordrerne. Bagefter bliver godset – Volvos reservedele – kørt til DACHSERs terminal i Göteborg, hvor det bliver sorteret og transporteret videre til Volvos lagre i Tyskland.

”Vi giver Volvo Cars et setup, der er skræddersyet til deres logistikbehov,” siger René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic A/S. ”Med unikke koncepter som for eksempel kaoslæsning får Volvo en sammenhængende logistikløsning.”

Samarbejdet er allerede påbegyndt, og de to nye DACHSER-trailere kører allerede frem og tilbage mellem Volvo Cars og DACHSER som en shuttle.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os