DACHSER forlænger sit charterprogram

DACHSER Air & Sea Logistics forlænger sit charterprogram på ruten mellem Shanghai og Frankfurt frem til april 2024. Derved bliver logistikudbyderen i stand til fortsat at tilbyde sine kunder pålidelig transportkapacitet.

DACHSER har chartret et widebody-fly, som kan transportere 33 tons ad gangen.

DACHSER har chartret et widebody-fly, som kan transportere 33 tons ad gangen, til at flyve mellem Asien og Europa to dage om ugen. Dette giver selskabets luftfragtkunder adgang til ekstra kapacitet, som især i denne tid, hvor handelsruterne mellem Asien og Europa fortsat er hårdt ramt af nedlukninger i Shanghai og af krigen i Ukraine og de sanktioner, den har medført, er altafgørende. "Vores kunders efterspørgsel efter charterkapacitet har aldrig været større," udtaler Timo Stroh, Head of Global Air Freight hos DACHSER. "Derfor har vi skabt vores eget transportnetværk med regelmæssige forbindelser mellem Asien, Europa og Nordamerika, så vi kan tilbyde fleksible løsninger."

Forudsigelig transportkapacitet

Markedet for luftfragt påvirkes også af de konsekvenser, som den nuværende situation har på verdensmarkederne. Selv om der allerede var mangel på kapacitet før pandemien, er situationen blevet væsentligt forværret i de seneste måneder. Lukningen af luftrum på grund af krigen i Ukraine har betydet, at flyvninger nu tager omkring to en halv time længere. Det har den konsekvens, at flyene skal medbringe mere brændstof, som samtidig er blevet dyrere, og hvis vægt reducerer den kapacitet, der er til rådighed til lasten.

"Når vi står for vores egne charterflyvninger, får vi flere muligheder med hensyn til kapacitet, ligesom det giver os en grad af uafhængighed i forhold til håndtering," fortsætter Timo Stroh. DACHSERs luftfragtnetværk er også knyttet tæt sammen med det europæiske landtransportnetværk, så kunderne drager fordel af at kunne få transporteret deres luftfragtforsendelser hele vejen fra afsendelsessted til destination mellem Europa og Asien. "Selv i disse urolige økonomiske tider holder vi fast i at benytte vores egne charterflyvninger, så vi kan tilbyde vores kunder forudsigelig transportkapacitet."

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic