Nyheder

DACHSER knækker cancer

I uge 43 sætter Kræftens Bekæmpelse og TV2 traditionen tro fokus på folkesygdommen kræft. Knæk Cancer-ugen kulminerer i et show lørdag den 26. oktober, hvor hele Danmark står sammen i kampen mod cancer. DACHSER Denmark har valgt at støtte med 25.000 kroner igen i år.

Kræftens Bekæmpelse og TV2 sætter fokus på kræft i uge 43.

Statistikkerne taler deres klare sprog. En ud af tre danskere bliver ramt at kræft, og det gør alle andre til pårørende. Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse og TV2 fokus på kræft i uge 43, hvor der vil være rig mulighed for at støtte et godt formål. Det store Knæk Cancer-indsamlingsshow vil runde ugen af med sang, dans og masser af overraskelser, mens der bliver samlet ind for en god sag.

”Ved at støtte Knæk Cancer er vi med i kampen mod en sygdom, der berører alt for mange danskere,” fastslår René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. ”Dermed berører den også mange af vores medarbejdere, så det er helt naturligt, at vi i DACHSER Denmark gerne vil bidrage til sagen. Knæk Cancer er en indsats for at begrænse kræftens indflydelse og oplyse os allesammen om, hvad vi hver især kan gøre for at forebygge den – og den indsats vil vi gerne tilslutte os.”

I hele ugen op til showet om lørdagen vil programfladen på TV2 være lånt ud til temaet, der byder på et stort udvalg af programmer med fokus på oplysning om kræft og indsamling af penge til forskning, forebyggelse, behandling og patientstøtte.

Om Knæk Cancer

Til Knæk Cancer i 2018 blev der totalt indsamlet 141.895.200 kroner. Dermed rundede Knæk Cancer-kampagnen sidste år én milliard kroner til forskning, patientstøtte og oplysning om sygdommen, siden kampagnens start i 2011. I 2019 er det ottende gang, det storstilede indsamlingsshow finder sted.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic