DACHSER-prisen 2018

Onsdag den 5. september 2018 var det igen tid til det årlige Supply Chain Leaders Forum (SCLF), der fandt sted på Copenhagen Business School (CBS) i København. Temaet i år var ”Smart Chain Management”, og DACHSER-prisen 2018 skulle tildeles en heldig vinder.

Robert van der Valk, vinder af DACHSER-prisen 2018, sammen med Managing Director Nordic René Sidor. Foto: Lars Nybøll. Copyright: SCLF

Mere end 200 af de førende inden for supply chain management var samlet til Supply Chain Leaders Forum på CBS. I år var syvende udgave af arrangementet, der i høj grad stiler efter at skabe et forum for vidensdeling blandt eksperter og anerkendelse af de bedste inden for feltet, og det er resultatet af et samarbejde mellem CBS, DTU, IDA og AAASCM.

Og vinderen er…

DACHSER-prisen er en pris, der tildeles forfatteren bag det bedste CBS HD-SCM Final Project, og den dygtige vinder af prisen og en check på 15.000 kroner var Robert Reyer van der Valk for sin afhandling med titlen ”COMM2IG – The road towards strategic procurement”.

”Vi er meget stolte af at sponsorere det bedste ”Final Project 2018” fra diplomuddannelsen Supply Chain Management på CBS. Vi er uden tvivl mange i logistikbranchen, der kan få stor gavn af den viden, som alle de nominerede har opnået,” siger René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic, der havde æren af at overrække prisen til Robert Reyer van der Valk.

”Det at løse operationelle opgaver bedre, hurtigere og billigere ved hjælp af traditionelle metoder er ikke længere nok,” fortsætter René Sidor. ”Vi er nødt til at tænke smart, når vi udvikler vores kompetencer fra en kommercielt orienteret tilgang mod en tilgang, hvor vi kan skabe integrerede værdikæder i det strategiske design af komplekse strukturer for udbud og efterspørgsel. Vi er nødt til at kunne se ind i fremtiden,” afslutter René Sidor.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os