Pressemeddelelser

DACHSER styrker sit sø- og luftnetværk i Norden

DACHSER Denmark A/S har åbnet sit eget nationale sø- og luftfragtkontor i Kolding og er dermed nu også repræsenteret vest for Storebælt. Med det nye kontor i Danmark styrker DACHSER Air & Sea Logistics sit netværk yderligere i Norden.

DACHSER Denmark A/S har åbnet sit eget nationale sø- og luftfragtkontor i Kolding og er dermed nu også repræsenteret vest for Storebælt.
DACHSER Denmark A/S har åbnet sit eget nationale sø- og luftfragtkontor i Kolding og er dermed nu også repræsenteret vest for Storebælt.

"Kolding er et vigtigt knudepunkt. Varer fra det nordlige Tyskland sendes via Kolding, og byen er også hovedkvarter for mange store danske virksomheder," siger Juha Isohanni, Managing Director Nordic Air & Sea Logistics. "Med vores tilstedeværelse i Kolding kan vi tilbyde vores kunder en endnu bedre udveksling af varer, både i Norden og på verdensplan," forklarer Isohanni.

With our presence in Kolding, we can offer our customers an even better transfer of goods, both in the Nordic region and worldwide.

Juha Isohanni, Managing Director Nordic Air & Sea Logistics

Med det nye kontor udvider DACHSER sin portefølje af egne filialer i Norden, der i forvejen omfatter en filial i Hvidovre og fire i Finland.
”Allerede i dag varetager vi sø- og luftfragtsaktiviteter for vores kunder i Vestdanmark, men nu er tiden kommet til at være til stede lokalt i respekt for vores kunders lokale behov,” siger Peter Winge, Country Manager Air & Sea Logistics Denmark.

Fakta

I dag har DACHSER Air & Sea Logistics 172 egne kontorer og over 4.000 medarbejdere, som genererede salg for omkring 1,5 milliarder euro i 2016. Med det nyoprettede kontor i Kolding spænder udbuddet af services hos DACHSER Denmark A/S over alt fra sø- og luftfragt over transport- og kontraktlogistikløsninger til toldbehandling og rådgivning.