DACHSER tilrettelægger vaccinelogistik i Berlin

Logistikudbyder får til opgave at opbevare kølekasser med vaccine og distribuere dem til vaccinationscentre, hospitalsapoteker og mobile vaccinationshold.

DACHSER tilrettelægger vaccinelogistik i Berlin.
DACHSER tilrettelægger vaccinelogistik i Berlin.

Vaccinationerne mod COVID-19 er begyndt i Tyskland, og Berlins byråd har bedt DACHSER stå for logistikken omkring vaccinerne i den tyske hovedstad.

DACHSER har påtaget sig opgaven på vegne af Berlins byråd og vil håndtere vaccinerne, når de er blevet leveret til det centrale vaccinelager. Virksomheden vil også gennemføre daglige kvalitetssikrede leverancer til nogle af eller alle Berlins seks vaccinationscentre, 11 hospitalsapoteker og op til 60 mobile vaccinationshold. Det nødvendige vaccineudstyr vil blive leveret fra et lager, der drives af logistikudbyderen.

Vi er glade for at kunne stille vores logistikekspertise til rådighed som støtte til denne forsyningskæde, der er så vigtig for samfundet.

Olaf Schmidt, General Manager for DACHSERs logistikcenter Berlin-Brandenburg.

"Siden juli sidste år har vi arbejdet tæt sammen med Berlins bystyre om at opbevare personlige værnemidler og hurtigtests for coronavirus og distribuere dem til sundhedsfaciliteter i byen," fortæller Olaf Schmidt, General Manager for DACHSERs logistikcenter Berlin-Brandenburg i Schönefeld.

Stiller logistikekspertise til rådighed

Olaf Schmidt tilføjer: "Vi er glade for at kunne stille vores logistikekspertise til rådighed som støtte til denne forsyningskæde, der er så vigtig for samfundet."