Nyheder

"De stærke alliancer inden for logistik vil fortsat modstå coronavirussen"

Det at arbejde hånd i hånd med kunder og samarbejdspartnere om at holde forsyningskæderne i gang og at kunne stole på hinanden, selv i krisetider – for Bernhard Simon, CEO for DACHSER, er det afgørende for efterårets forretningsaktiviteter i coronaens tegn.

Bernhard Simon, CEO for DACHSER.

Når vi ser tilbage på 2020 om et par år, vil det ikke kun være de utallige videomøder, vi husker, men også en søvnløs nat eller to. Hvordan kan vi opretholde vores evne til at levere? Hvordan skal vi håndtere restriktioner på og nedlukninger af erhvervslivet? Hvordan kan vi forhindre, at vores produktion bliver lukket, og hvordan kan vi beskytte vores medarbejderes helbred?

Men vi vil også huske, hvordan coronakrisen bragte os tættere sammen på trods af den fysiske afstand. I tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere holder vi forsyningskæderne i gang. I krisetider kan vi stole på hinanden og finde løsninger sammen, og det gør vi med masser af engagement og ildhu. Det er bestemt noget, vi kan være stolte af. Det er ikke for meget at sige, at coronakrisen vil gøre varigt indtryk på os alle. Det gælder også den velfortjente offentlige opmærksomhed over for og påskønnelse af chauffører og butiksansatte og det arbejde, de udfører.

Godt rustet til efteråret

Men virkeligheden her i 2020 er nu en gang, at krisen langtfra er overstået. Antallet af smittetilfælde er stigende på verdensplan, og i takt med efterårets komme forventes situationen igen at blive værre i mange lande i Europa og Asien. Forretningsaktiviteterne i efterårssæsonen er præget af en lang række usikkerheder. Ikke desto mindre er vi godt rustet til at leve op til den tillid, vores kunder viser os med hensyn til kvalitet og service. De stærke logistikalliancer vil fortsat spille en central rolle i samfundet, selv om coronavirussen også vil sætte sit præg på situationen i de kommende måneder.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic