Flaskehalse i europæiske lufthavne

Det stigende antal afgange fra lufthavnene i Europa har medført flaskehalse, især i Frankfurt, Amsterdam og Paris. Desuden er der varslet strejke i Paris-CDG fra den kommende weekend. Vi følger situationen nøje og finder alternative løsninger.

I øjeblikket er der operationelle udfordringer i flere lufthavne i Europa. Det stigende antal flyvninger i feriesæsonen har skabt trængsel i lufthavnene på grund af mangel på ground handling-personale, især i Frankfurt, Amsterdam og Paris.

I Frankfurt står vores samarbejdspartnere allerede over for forsinkelser og aflysninger. Konsekvenserne for DACHSER er indtil videre begrænsede, men der er risiko for forsinkelser, især i forhold til import. For at afbøde situationen er fragtfly fra nogle flyselskaber blevet omdirigeret til alternative lufthavne i Europa.

I Paris-CDG er der varslet strejke i den kommende weekend med begrænset indvirkning på fragten. Der er også travlt i lufthavnen i Amsterdam, men det påvirker primært passagerflyvninger inden for Europa.

Generelt forventer man forsinkelser i den europæiske luftfragttrafik i løbet af de næste par uger, men vi følger situationen nøje og arbejder konstant for at finde alternative løsninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic