Press Release

Fortsat fremgang for DACHSER i Norden

Med en omsætning på 1,08 mia. kroner og et resultat før skat på 32 mio. kroner fortsætter fremgangen for DACHSER Nordic-koncernen

Årsregnskabet for 2017 signalerer, at DACHSER Nordic har opnået stabilitet i driften. Medarbejderantallet er steget med 1,8 procent, mens antal sendinger steg med 0,1 procent.The financial statements for 2017 signal that DACHSER Nordic has achieved stability in its operations. The number of employees increased by 1.8 percent, while the number of shipments rose by 0.1 percent.

”Det glæder os at kunne aflægge et samlet set tilfredsstillende regnskab, og vi er samtidig stolte over, at vi fortsat oplever fremgang i både omsætning og aktivitetsniveau. Det er en marginal stigning jævnført med sidste år, men det skyldes en ændret sendingsprofil,” siger René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic.

Årsregnskabet for 2017 signalerer, at DACHSER Nordic har opnået stabilitet i driften.
Årsregnskabet for 2017 signalerer, at DACHSER Nordic har opnået stabilitet i driften.

Alle skandinaviske filialer – inklusive Air & Sea Logistics – har bidraget positivt til udviklingen, og væksten er drevet af en øget samhandel med eksisterende kunder og en tilgang af nye kunder. Virksomheden har fokuseret meget på god kundeservice og på at skabe gennemsigtighed og optimere leddene i kundernes logistikkæder.

”Alle vores 433 medarbejdere har året igennem ydet en fremragende indsats, og vores fokus vil fortsat være at levere vores ypperste for vores kunder. Det er i høj grad vores medarbejderes fortjeneste, at tidsplaner bliver overholdt og strategierne føres ud i livet,” fortæller René.

Alle vores 433 medarbejdere har året igennem ydet en fremragende indsats, og vores fokus vil fortsat være at levere vores ypperste for vores kunder. Det er i høj grad vores medarbejderes fortjeneste, at tidsplaner bliver overholdt og strategierne føres ud i livet

René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic

Ny mand på posten

1. januar 2018 overtog René Sidor stafetten som Managing Director for DACHSER Nordic.
Inden overtagelsen af det nordiske ansvar besad han rollen som General Manager European Logistics Hvidovre hos DACHSER Denmark. Han har derfor aktivt selv bidraget til den positive udvikling, som DACHSER Nordic har oplevet de sidste 5 år.

”Det vigtigste for mig i forbindelse med min nye rolle er, at sikre en fortsat positiv udvikling og samtidig bevare stabiliteten. Vi har et stærkt fundament, som vi kan udvikle os fra, og derfor er det primære, at vi fastholder den stabilitet, som vi har opbygget. Generelt er vi inde i en rigtig god udvikling, som vi agter at fortsætte,” siger René.

Fortsat fremgang for DACHSER i Norden
Fortsat fremgang for DACHSER i Norden

René har en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, som blandt andet tæller rollen som administrerende direktør for DanTransport under FLS Industries og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Han agter at fortsætte den kurs, DACHSER Nordic allerede er på, men samtidig også at sætte nye ambitiøse målsætninger for virksomheden:

”Vi skal gøre DACHSER til den foretrukne samarbejdspartner i Norden – dette inden for vort kerneprodukt, der er stykgodsdistribution i Europa – men vi skal også sammen gøre DACHSER Nordic til den foretrukne arbejdsplads, så vi kan fastholde og tiltrække de kolleger, der skal til for at bringe os til det næste niveau,” fastslår René.

Vi skal gøre DACHSER til den foretrukne samarbejdspartner i Norden – dette inden for vort kerneprodukt, der er stykgodsdistribution i Europa – men vi skal også sammen gøre DACHSER Nordic til den foretrukne arbejdsplads, så vi kan fastholde og tiltrække de kolleger, der skal til for at bringe os til det næste niveau.

René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic

DACHSER-koncernens samlede vækst

Totalt omsatte DACHSER, en familieejet virksomhed med hovedkontor i Kempten i Tyskland for 6,12 mia. euro i 2017 og håndterede i alt 81,7 mio. forsendelser med en samlet vægt på 39,8 mio. tons. Globalt har koncernen 29.100 medarbejdere på 396 filialer rundtom i verden og er repræsenteret med egne landeorganisationer i 44 lande.

De vigtigste KPI’er for DACHSER-koncernen i 2017:

  • 7,2 procent stigning i bruttoomsætning til 6,12 mia. euro
  • 29.100 medarbejdere
  • 396 filialer i 44 lande
  • En 2,1 procent stigning i antallet af forsendelser til 81,7 mio.
  • Tonnage er steget med 4,3 procent til 39,8 millioner tons
  • DACHSER har på globalt plan skabt 1.648 nye arbejdspladser i 2017
Overblik over det nordiske koncernregnskab PNG (0,09 MB)
Kontakt Corporate Public Relations
+49 831 5916-1420