Markedsinformation

Golden Week i Kina: Indvirkning på transporten

Helligdagene varer fra den 1. oktober-8. oktober. Fabrikkerne stopper produktionen, og flere rederier melder om aflyste afgange.

Den kinesiske højtid, "Golden Week", begynder den 1. oktober, hvor Kinas nationaldag fejres. Virksomheder og produktionssteder vil være lukket i hele perioden, og de fleste virksomheder genoptager driften den 9. oktober.

Indvirkning på søfragten
De fleste rederier melder om aflyste afgange, ikke kun i Golden Week, men også før og efter højtiden, for at tilpasse antallet af afgange til den lave efterspørgsel på markedet. Den nuværende markedssituation for alle handelsruter er udfordrende på grund af den begrænsede plads, der er til rådighed.

Indvirkning på luftfragten
For østgående forsendelser anbefaler vi, at du undgår leveringsdatoer mellem den 29. september og den 8. oktober, da de fleste virksomheder er lukket i løbet af ferien, og det kan medføre et ekstra opbevaringsgebyr.

For vestgående forsendelser anbefaler vi, at du sender pladsreservationer eller lasteinstruktioner så hurtigt som muligt før Golden Week. Fragtkapaciteten er meget begrænset, og efterspørgslen er høj op til ferieperioden.

DACHSERs filialer i Kina
Alle vores filialer i Kina vil være lukket fra den 1.-8. oktober.

Generelt vil der ikke være nogen søfragtservices i helligdagene. Luftfragtafdelingerne vil kun håndtere forsendelser, der er booket med god varsel.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine sendinger, er du velkommen til at kontakte din faste kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic