Tilbage
Nyheder Pressemeddelelser
Nyheder

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores første nyhedsbrev i 2021 bærer præg af håb. Her giver vi vores bedste bud på, hvad der har hjulpet os igennem krisen, og hvad der kan hjælpe dig og dine kunder igennem den. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Vores første nyhedsbrev i 2021 bærer præg af håb.

År 2020 er bag os. Vi er hoppet ind i et år, hvor håbet glimter ude i horisonten. Håbet om, at pandemien er bag os, og at samfundet og erhvervslivet igen kan nærme sig niveauerne fra før krisen, og at vi snart kan ses fysisk med hinanden, uden at det skal foregå i en dunst af håndsprit.

Vores første nyhedsbrev i 2021 bærer præg af håb. Vi ser både optimistisk fremad og eftertænksomt tilbage på det seneste år og giver vores bedste bud på, hvad der har hjulpet os igennem krisen, og hvad der kan hjælpe dig og dine kunder igennem den.

Første punkt på dagsordenen er en status fra vores terminal i Hvidovre. Her ser Transit Terminal Operations Manager Mark Wolter tilbage på et år med usædvanlige forhold på arbejdspladsen, og han fortæller om, hvad han har gjort for at sørge for at holde hjulene i gang og bevare produktionen – også når han selv måtte træde til og læsse nogle lastbiler.

Vi tager også et kig på, hvordan vores netværk har klaret sig igennem krisen, og hvordan man kan sørge for at skabe et robust europæisk netværk, som er gearet til både spidsbelastede perioder og enorme dyk i produktionen. Læs mere i artiklen om vores netværk.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic