Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev tager vi et kig på, hvordan krisetider har påvirket udviklingen inden for logistik. Vi bringer blandt andet en artikel om fremtidens logistik set gennem General Manager i Hvidovre Peter Huts øjne.

Peter Hut, General Manager for DACHSER Denmark i Hvidovre

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og giver næring til et forsigtigt håb om ferierejser både i og uden for Danmarks grænser. Flere og flere danskere har fået både første og andet stik af coronavaccinen, og samfundet åbner gradvist op for alt fra uddannelse til kulturliv.

I dette nyhedsbrev tager vi et kig på, hvordan krisetider har påvirket udviklingen inden for logistik. Vi bringer blandt andet en artikel om fremtidens logistik set gennem General Manager i Hvidovre Peter Huts øjne. I et webinar hos Dansk-Tysk Handelskammer giver han sit bedste bud på, hvor logistikken bevæger sig hen, og hvordan vi som logistikudbyder kan imødekomme vores kunders krav til mere miljøvenlige forsyningskæder.

I denne forbindelse giver vi også et indblik i vores forestående arbejde med emissionsfrie leveringer til 11 europæiske storbyer, heriblandt København. Læs om, hvad vi gør for at leve op til byernes miljøkrav ved at mindske CO2-udledning og støjgener.

Endelig får du en status fra vores terminal i Kolding. Vi besøger nemlig Transit Terminal Coordinator Lotte Pasfall, som det seneste år har stået over for nogle usædvanlige udfordringer. Vi har spurgt Lotte, hvad hun har gjort for at få sit team godt igennem krisen.

Disse historier og meget mere får du i vores seneste nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.