Tilbage
Nyheder Pressemeddelelser

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I dette nyhedsbrev ser vi blandt andet nærmere på, hvordan vi kan være med til at skabe en mere miljøvenlig transportbranche.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Om lidt går sommeren på hæld, og vi går ind i et efterår, der giver plads til lidt optimisme. En stadigt større andel af befolkningen har ladet sig vaccinere, og restriktionerne bliver gradvist udfaset. Hverdagen med alt, hvad den indebærer af socialt samvær, fitness, restaurantbesøg og kulturtilbud, er så småt ved at vende tilbage, og også hos DACHSER er der nye og spændende projekter i støbeskeen.

I dette nyhedsbrev ser vi blandt andet nærmere på, hvordan vi kan være med til at skabe en mere miljøvenlig transportbranche. Som transportvirksomhed er det vigtigt for os at gøre en indsats for at beskytte klimaet. Det kan du læse mere om i artiklen om vores strategi for klimabeskyttelse. For blot at nævne et par af vores initiativer har vi den snarlige lancering af et projekt med miljøvenlig godstransport til centrum af København og et gradvist skift i hele DACHSER-koncernen til trailere med mere plads.

Vi giver også en status på vores regnskaber for 2020, hvor DACHSER Nordic præsterede en resultatrekord med med en omsætning på 1.279 millioner kroner og et resultat før skat på 69,0 millioner kroner – en stigning på mere end 30 procent i forhold til 2019 på trods af, at 2020 står i coronapandemiens skygge. Læs mere om resultaterne i nyheden om vores årsregnskaber.

Endelig får du historien om vores samarbejde med Nilfisk, som for nyligt blev udvidet, da DACHSER blev distributionspartner for Nilfisks to nye lagre: i Trollhättan via DACHSER Swedens filial i Göteborg og i Gent via DACHSER Belgium. Konceptet indebærer at skabe daglig shuttletrafik mellem Trollhättan og DACHSERs filial i Göteborg. Læs mere om denne shuttleservice i artiklen om, hvordan vi løser Nilfisks nordiske transportbehov.

Disse historier og meget mere får du i vores seneste nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.