Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I årets tredje nyhedsbrev tager vi en tur op i helikopteren og sætter fokus på innovation og vidensdeling. Læs blandt andet om, hvordan vi tester innovativ teknologi her.

Vi sætter fokus på innovation og vidensdeling i vores seneste nyhedsbrev.

Vi står på tærsklen til et interessant efterår, der på mange måder præges af et behov for at tænke anderledes. Der er brug for, at vi ser på os selv og på verden med nye og kreative briller, så vi kan ruste os til fremtiden. Derfor tager vi en tur op i helikopteren og sætter fokus på innovation og vidensdeling i denne udgave af vores nyhedsbrev.

Du kan blandt andet læse om vores nordiske netværk af operative eksperter. Vi har talt med en gruppe talentfulde medarbejdere, der hver dag arbejder med at få viden til at sprede sig i organisationen som ringe i vandet, optimere processer og skabe fornyet energi i netværket.

Du får også historien om et af vores seneste tiltag for at forbedre arbejdsmiljøet for vores lagermedarbejdere: aktive exoskeletter. Exoskeletterne bruger batteridrevne robotmotorer og kan være med til at forbedre arbejdsgangene på lageret.

Derefter vender vi blikket mod Ukraine, hvor krigen raser, og op mod 15 millioner mennesker har været nødsaget til at forlade deres hjem og flygte fra de østlige og sydlige dele af landet. Vi viser vores støtte sammen med den humanitære organisation terre des hommes i et fælles projekt, som skal give børn, unge og deres familier i Ukraine terapeutisk hjælp til at komme igennem krigens traumer. Læs om projektet her.

Tilmeld dig her

Får du ikke vores nyhedsbrev? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic