Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I dette nyhedsbrev får du historierne om en række andre begivenheder i 2019. Læs for eksempel om, hvordan General Manager i Hvidovre Peter Hut gik i lære på terminalen for at finde ud af, hvor der kan optimeres.

General Manager i Hvidovre Peter Hut gik i lære på terminalen.

Julen nærmer sig med fnuglette skridt, og vi må forberede os på juletravlheden. Vi står på tærsklen til 2020 – et helt nyt årti – og ser tilbage på et år med mange spændende begivenheder.

Vi fik verdens første billede af et sort hul, Notre Dame i Paris stod i flammer, og filmen Avengers Endgame slog rekorder, da den indbragte svimlende 1,2 milliarder dollars på verdensplan i åbningsweekenden. Det er begivenheder, som vi tager med os i bagagen til det nye år.

I dette nyhedsbrev får du historierne om en række andre begivenheder i 2019. Læs for eksempel om, hvordan General Manager i Hvidovre Peter Hut gik i lære på terminalen for at finde ud af, hvor der kan optimeres. Du får også historien om Kai Hansen fra Kolding. Han er en vigtig brik på terminalen hos DACHSER Denmark i Kolding, og han sætter en ære i at udføre det præcisionsarbejde, det er, når bilerne skal losses og læsses korrekt og uden tidsspild.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic