Nyheder

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev får du blandt andet nyheden om vores årsregnskaber for 2019, hvor vi fortsætter den positive kurve, DACHSER Nordic har befundet sig på de seneste mange år. Vi har også fokus på virksomhedskultur og værdier – den lim, der binder organisationen sammen.

Felttest af elektriske lastbiler: eActros og eCanter.

Sommeren 2020, hvor vi forsigtigt fik genskabt lidt af den frie bevægelighed i Europa, er snart bag os. Vi går et efterår i møde, hvor vi skal vænne os til en ”ny normal” og finde alternative måder at tænke på og omgås hinanden. Samtidigt bærer sensommeren præg af, at vi forsigtigt sætter skub i nye og spændende projekter.

Et af disse projekter er vores arbejde med alternative transportmidler – for hvor er fremtidens transport egentlig på vej hen? Det spørgsmål forsøger vi at give et svar på i artiklen om alternative transportkoncepter.

I dette nyhedsbrev får du også nyheden om vores årsregnskaber for 2019, hvor vi fortsætter den positive kurve, DACHSER Nordic har befundet sig på de seneste mange år. Selvom ingen kunne have forudset den pandemi, som endnu ikke helt har sluppet sit tag i os, udgør resultaterne fra 2019 et stabilt grundlag, som vi kan bygge videre på i 2020.

Vi har også fokus på virksomhedskultur og værdier – den lim, der binder organisationen sammen. Det er værdier, normer og adfærd, der skaber kulturen, og de skal kunne mærkes helt inde i de inderste tandhjul af virksomhedsmaskinen. Vi har talt med Andreas Pedersen, Freight Forwarding Assistant i afdelingen for chartertransporter hos DACHSER Denmark i Hvidovre, der er flasket op med DACHSERs værdier i sit professionelle liv.

Alt dette og meget mere får du i vores seneste nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic