Nyheder

Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Coronakrisen har tvunget os til at finde nye måder at arbejde på og digitalisere flere af vores interaktioner. Samtidig har den løftet innovationen til nye højder – og det er det, der er temaet for dette nyhedsbrev.

Et indblik i SCANGRIPs produktion af innovativ arbejdsbelysning.

Der er fuld fart på efteråret. Vi har efterhånden fundet rytmen i en ny hverdag med flere digitale møder, mere hjemmearbejde og nye normer for sociale interaktioner.

I vores seneste nyhedsbrev får du blandt andet et indblik i de nyeste temaer inden for forsyningskæder – for hvilken rolle spiller forsyningskæden for, hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisetider? Vi har taget et nærmere kig på vores samarbejde med vores kunde SCANGRIP – en sand innovatør.

Vi har også talt med en sand ekspert i sø- og luftfragtsystemer: Thomas Bech fra DACHSER Air & Sea Logistics Denmark har en omskiftelig hverdag. Han er innovatør, systemekspert og diplomat og en del af et globalt netværk af eksperter. Men hvordan sørger man for at vedligeholde vidensdelingen på et højt niveau, når krisetider begrænser mulighederne for at mødes fysisk?

Der var også fokus på forsyningskæder, især den bæredygtige af slagsen, da Supply Chain Leaders Forum blev afholdt som digital konference i september. Konferencen bød på spændende præsentationer fra et stærkt lineup af oplægsholdere, og vi fik kåret en vinder af DACHSER Award 2020.

Alt dette og meget mere får du i vores seneste nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic