Havnen i Ningbo Beilun er midlertidigt lukket

Containerhavnen i byen Ningbo i Beilun-provinsen i Kina er midlertidigt lukket som følge af et COVID-19-smitteudbrud i området. Vi giver et overblik over status på havneaktiviteterne.

Overblik over status for havneaktiviteterne i Ningbo:

  • Beilun-provinsens administrationskontor har besluttet at lukke havnen og faciliteterne, herunder lagre og depoter på havneområdet.
  • Alle FCL- og LCL-forsendelser, der allerede er i terminalområdet, vil blive håndteret, men med risiko for store forsinkelser. 
  • I øjeblikket er der ingen indvirkning på pramtrafikken og toldklareringen i Beilun, og der er indtil videre ingen aflysninger fra rederierne. Derfor vil alle eksport- og importaktiviteter via søfragt i Ningbo blive midlertidigt suspenderet.

DACHSERs filial i centrum af byen Ningbo holder åbent som normalt. Det er fortsat muligt at booke kapacitet på bekræftede afgange fra havnen, men levering/afhentning af gods, afhentning/returnering af tomme containere og gate-in er ikke muligt i øjeblikket. Afhængig af, hvordan situationen udvikler sig, kan der opstå store forsinkelser. Derudover er der mangel på lastbiler i Beilun, da mange lastbilchauffører ikke har de nødvendige tilladelser til at komme ind på havneområdet eller passere motorvejskontrolpunkter, hvilket fører til yderligere kapacitetsflaskehalse.

Vores medarbejdere inden for sø- og luftfragt arbejder på højtryk for at finde den bedste løsning til alle sendinger. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din kontaktperson fra DACHSER.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic