Tilbage
Markedsinformation Nyheder
Markedsinformation

National strejke i Frankrig: 5. december 2019

Der er opfordret til national strejke i Frankrig den 5. december 2019.

Fagforeninger og ”gilets jaunes” demonstrerer over hele Frankrig. Demonstrationerne kan forårsage store forsinkelser i den generelle transport- og logistikaktivitet.

Nedenfor har vi listet nogle af konsekvenserne for sø-, luftfragt og jernbaneaktiviteter:

  • Import og eksport på terminaler i Le Havre, Fos sur Mer og Strasbourg bliver nedlagt den 5. december.
  • Forstyrrelser i afhentning og levering via pram eller jernbane.
  • Flyvelederne har varslet strejke fra den 5. december til den 7. december, hvilket kan få indflydelse på korte og mellemlange flyvninger og nogle af langdistanceflyvningerne, hvis strejken fortsætter.
  • Nogle fagforeninger, der repræsenterer de medarbejdere, der håndterer driften på jorden i lufthavnene, har også varslet om strejke fra den 5. december. Det betyder, at leveringer måske ikke kan transporteres med fly på det planlagte tidspunkt.
  • Fagforeningerne for jernbanemedarbejdere går også ind i protesten.

Generelt kan der forekomme forsinkelser i forhold til afhentning og/eller levering af sendinger til og fra Frankrig, der er planlagt i denne uge, og nogle af indfaldsvejene til de største byer, havne og lufthavne bliver muligvis blokeret.

Vores operationelle teams vil gøre deres yderste for at minimere konsekvenserne af strejken, og vi opdaterer løbende med hensyn til den videre udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte til lokale kontaktperson hos DACHSER, hvis du har spørgsmål angående dine sendinger.

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic