Tilbage
Markedsinformation Nyheder
Nyheder

Nyt DACHSER Magazine ude nu!

I årenes løb er vores europæiske netværk for vejtransport blevet udvidet. Hemmeligheden er enkel: Det handler om at placere de rigtige brikker på de rigtige steder, før man kan fuldende det samlede billede.

DACHSER magazine 03/19

Læs forsidehistorien for dette nummer af DACHSER magazine, og find ud af, hvordan vi fik samlet det perfekte puslespil i Polen. Med tiden er DACHSER vokset stødt i EU’s sjette største land og er nu en af de førende leverandører af eksporttjenester der. Tjek side 4 for hele historien om vores gyldne opskrift i Polen.

Forbedrer vores processer og arbejdsgange

Vores kunder i resten af verden sætter også pris på, at vi løbende gennemgår og forbedrer vores processer og arbejdsgange. DACHSER Cargoplus optimerede transporten fra Frankrig til Marokko og tilbage igen for en fransk hightechvirksomhed (se side 16). Derudover har vi allieret os med en østrigsk producent af varmepumper for at styre den europæiske distribution fra Linz. Makkerparret arbejder side om side for at finde ud af, hvor der er plads til forbedring – find artiklen om samarbejdet på side 22.

Vi besøger også vores filial i Chicago for at lære mere om lagerchefens usædvanlige baggrundhistorie. Derfra går turen til Singapore, et af de største logistiske knudepunkter i Asien. Her har vi undersøgt, hvad der gør bystaten så succesrig, og hvordan byen får mest ud af sin lovende fremtid.

Alt dette og meget mere finder du i årets tredje udgave af vores DACHSER magazine. God læselyst!

DACHSER magazine 03/19 PDF (7,27 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic