Nyheder

Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Stafetten er blevet givet videre. Næste generation af DACHSERs direktion under ledelse af CEO Burkhard Eling overtog officielt roret den 1. januar i år. I den seneste udgave af DACHSER magazine bruger vi et øjeblik på at reflektere over dette skifte i topledelsen.

DACHSER magazine 01/21.

Under overskriften "Balance mellem stabilitet og forandring" beskriver forsidehistorien, hvordan generationsskiftet hos DACHSER er blevet tilrettelagt, så det nye ledelsesteam kan fortsætte med at skrive på den succeshistorie, der begyndte for mere end 90 år siden.

Vi har også flere succeshistorier at fortælle om vores kunder. I dette nummer af magasinet kan du for eksempel læse, hvordan DACHSERs Neuss-afdeling nær Düsseldorf har ombygget et af sine lagre for at opnå endnu større effektivitet for tre store kunder i fødevaresektoren.

Vi tager også en tur til Østrig, hvor vores kolleger i Air & Sea Logistics nu i ti år har sikret, at produkter fra en førende træforarbejdningsvirksomhed bliver transporteret verden rundt – med jernbane, skib og fly. Når det er nødvendigt, arrangerer DACHSER også transport af hele produktionsanlæg eller, som det var tilfældet sidste år, hårdt tiltrængt medicinsk udstyr. I et tilfælde var der tale om personlige værnemidler. I 2020 hjalp DACHSER nemlig en ung virksomhed i regionen Asturien i det nordvestlige Spanien med at levere mere end 100 millioner masker og andre medicinske produkter til hele Spanien og andre europæiske lande. Læs artiklen for at høre mere om, hvad der gjorde dette samarbejde så vellykket, ikke mindst under en pandemi.

Dette og meget mere finder du i det seneste nummer af vores DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 01/21 PDF (8,57 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic