Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Det er ikke ofte, at logistikken får så meget spalteplads i nyhederne og branchemedierne, som den har fået i de sidste par måneder. Den globale økonomi er ved at komme sig over chokket fra pandemien, og mange steder kører produktionen igen for fuld kraft. Men artikler om manglen på råvarer, produkter, containere, paller, chauffører og kapacitet i vej-, sø- og luftfragten lægger en dæmper på denne optur.

DACHSER magazine 03/21.

I dette nummer af DACHSER magazine ser vi nærmere på den aktuelle situation. Har pandemien rusket op i fremtidens globale forsyningskæder? Hvad er de næste skridt inden for globalisering og verdensomspændende logistik? På side 6 kan du læse mere om den aktuelle udvikling, og hvordan har valgt at reagere på den.

Den bedste måde at skabe stabile forsyningskæder på er ved at have et tæt netværk og smarte løsninger – en tilgang, der også tydeligt fremgår af vores samarbejde med innovative Klebchemie i nærheden af Karlsruhe, Tyskland. Virksomheden producerer lim under navnet Kleiberit, og kunderne er fra mange forskellige brancher i hele verden. DACHSERs filial i Malsch giver Klebchemie omfattende rådgivning for at skabe en problemfri produktionslogistik og en effektiv distribution. På side 16 får du et bindblik i, hvordan DACHSERs topmoderne lager til farligt gods, der åbnede i 2019, passer ind i historien.

Fra side 24 i dette nummer kan du også læse mere om, hvilke services vi leverer til den anerkendte rengøringsspecialist Nilfisk. I samarbejde med DACHSER har virksomheden valgt at omstrukturere sin europæiske logistik, så de nu får fordelene af effektive processer og optimale transittider.

Få disse og andre historier om de aktuelle udfordringer, tendenser og skræddersyede logistikløsninger i det seneste nummer af DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet som pdf. Vi håber, du kan lide magasinet!

DACHSER magazine 03/21 PDF (7,38 MB)