Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

"Intet er mere konstant end forandring" kloge ord, der for tiden synes at gælde for det meste. I takt med at alting går hurtigere og hurtigere, øges tempoet inden for innovation og presset for at tilpasse sig  dette gælder også inden for logistik. I det seneste nummer af DACHSER magazine fortæller vi om, hvad vores virksomhed og vores kunder gør for at tackle fremtidens presserende problemer.

DACHSER magazine 04/21.

Det er en teknologi, hvor intelligente algoritmer løbende gransker data fra den daglige drift og lærer af dem. Det, de lærer, hjælper derefter folk foran skærmene med at planlægge kapaciteten bedre, forbedre datakvaliteten og optimere processer. Du finder historien på side 6.

Denne tid præget af forandring og innovation påvirker også bilindustrien. Moderne køretøjer er fyldt med sensorer, der er med til at øge bekvemmeligheden og sikkerheden, og elektriske bilers stigende popularitet øger efterspørgslen efter komplekse komponenter. Aptiv, en af verdens førende leverandører til bilproducenter, benytter sig af DACHSERs brancheløsning Automotive Logistics for at sikre pålidelige forsyningskæder til sine produktionsanlæg i Kina – og i forlængelse heraf morgendagens mobilitet. Læs hele historien fra side 16.

En anden topmoderne teknologi, som altid er i bevægelse, er automatiske køretøjer eller AGV'er (Automated Guided Vehicles). To af slagsen testes i øjeblikket på hvert sit DACHSER-lager med henblik på at skåne medarbejdere for rutineopgaver. Fra side 28 forklarer vi, hvordan disse AGV'er fungerer.

Få disse og andre historier om innovativ teknologi, smarte ideer, tendenser og skræddersyede logistikløsninger i det seneste nummer af DACHSER magazine.

Vi håber, du kan lide magasinet, og ønsker dig en rigtig glædelig jul og en god start på det nye år!

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 04/21 PDF (6,79 MB)
DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic