Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Økonomi, logistik og mennesker over hele verden – uanset hvor man kigger hen, forsøger vi alle stadig at navigere gennem disse meget usikre tider. Vi har endnu ikke tæmmet coronavirussen, hvilket det massive udbrud for nylig i det internationale handelscentrum Hongkong fjernede enhver tvivl om. Samtidig stirrer verden med vantro på, hvad der foregår i hjertet af Europa. Den forfærdelige krig i Ukraine har tvunget et stort antal mennesker til at flygte fra deres hjem.

DACHSER magazine 01/22

Denne udvikling medfører dyb elendighed og usikkerhed og har en kolossal indvirkning på de globale forsyningskæder. Det er sværere end nogensinde at forudsige fremtiden, eller blot de næste par uger, og varestrømmene står stadig over for en overflod af organisatoriske udfordringer. Men der findes et lige så stort antal kreative løsninger til at håndtere den store skare af problemer – hvilket er noget, som DACHSER er særligt god til.

DACHSER er også dedikeret til at adressere og forme de vigtigste udviklingslinjer inden for logistik. I det seneste nummer af DACHSER-magasinet tager vi derfor et kig på det store billede. Ved hjælp af fem konkrete emner beskriver vores hovedhistorie milepælene på den lange vej fremad for logistikken, og hvordan vi når dem. Det står lysende klart, at selvom bæredygtighed, digitalisering, pålidelighed og fleksibilitet er grundlæggende værdier, er det mennesker, der kommer til at spille den afgørende rolle. Vores medarbejdere er og vil altid være hjørnestenen i det, vi gør – for logistik er en forretning udgjort af mennesker. Læs mere på side 6.

Alexander Tonn, Chief Operations Officer for Road Logistics, understreger også vigtigheden af at have et professionelt og motiveret team. Læs interviewet på side 20, hvor han forklarer de udfordringer, som logistikken i øjeblikket står over for, herunder den stadigt stigende mangel på chauffører, og ser tilbage på sin hidtidige karriere i DACHSER. Læs karriereprofilen på side 24 for at finde ud af, hvordan du får succes med at tiltrække og fastholde den næste generation. Vi præsenterer en ung kollega, der aldrig har ladet det faktum, at han er født med begrænset mobilitet, stå i vejen for at føre sine planer ud i livet.

Du finder disse og mange andre spændende artikler i denne udgave af magasinet

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet som pdf. Vi håber, du kan lide magasinet!

Du kan også læse tidligere udgaver af DACHSER-magasinet.

DACHSER Magazine 01/22 PDF (10,80 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic