Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Mod og selvtillid er altid gode egenskaber, og i øjeblikket er de vigtigere end nogensinde, for lige nu lader udfordringerne og kriserne til at komme i en lind strøm. På tidspunkter som dette kan vi ikke gøre andet end at se fremad, udvikle nye løsninger og gøre vores bedste for ikke at miste modet. Midt i al usikkerheden tager vi i egen hånd for at præstere det bedste for vores kunder. Det kan du læse om i det seneste nummer af DACHSER magazine.

DACHSER magazine 2/22

I dette DACHSER Magazine kan du læse om, hvordan vi som førende logistikudbyder administrerer, overvåger og optimerer vores kunders globale forsyningskæder fra start til slut. Denne komplekse opgave er blevet betroet os af Camso, en førende producent af dæk, hjul og gummibælter til industrien. Ud over at transportere deres gods fører DACHSER også tilsyn med gennemsigtigheden hos og administrationen af andre logistikudbydere. Du kan læse om, hvordan denne ordning blev til, hvilke forberedelser der var nødvendige, og præcis hvordan det daglige samarbejde fungerer i dag, fra side 6. 

Det er lykkedes DACHSER at tiltrække den amerikanske grillproducent Char-Broil med sin lagerekspertise og brancheløsningen DACHSER DIY Logistics. Læs fra side 20, hvordan Char-Broil-grillerne er kommet på hylderne i de lokale byggemarkeder og hos onlineforhandlere i tide til grillsæsonen i Europa. 

Derudover byder dette nummer også på et interview med Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics. Podestà fortæller om de udfordringer, som sø- og luftfragtsektoren i øjeblikket står over for, og fortæller hvorfor engagement, tillid og fleksibilitet er forudsætninger for at sikre, at kundernes forsyningskæder forbliver pålidelige og effektive.
 

Læs magasinet her

Du finder disse og mange andre spændende artikler i denne udgave af magasinet. Hent et eksemplar hos din lokale DACHSER-filial, eller download magasinet som pdf nedenfor. Vi håber, du kan lide magasinet!

Du kan også læse tidligere udgaver af DACHSER-magasinet.

DACHSER magazine 2/22 PDF (7,44 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic