Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Champagne – der er næsten ingen anden drik i verden, der udstråler lige så meget charme, luksus og joie de vivre som champagne. Ikke blot produktionen af de dyre dråber kræver stor omhu, men også transporten fra vinmarken til butikshylden eller til et eksklusivt event kræver en logistikindsats af høj kvalitet.

DACHSER magazine 01/20

DACHSER har lavet en samlet logistikløsning, der er skræddersyet til Moët Hennessy Deutschland’s mest eksklusive brands: fra transport og opmagasinering af varer og til afhentning, opbygning af butiksudstillinger og logistik i forbindelse med events. Se side 4 for at finde ud af, hvorfor den fineste champagne er i de bedste hænder med DACHSER.

I dette nummer af vores magasin tager vi dig også med til Benelux-landene, et af verdens vigtigste logistikknudepunkter. DACHSER har haft egne filialer i regionen de sidste 45 år, hvor de tilbyder hele paletten af logistiktjenester: luftfragt i regionens internationale lufthavne, søfragt fra de største internationale havne, vejtransport i et tæt netværk af filialer og en række lagertjenester, der hele tiden bliver udvidet. På side 28 kan du læse om, hvordan vi kombinerer alle disse forskellige services – skræddersyet til den enkelte kunde fra en og samme leverandør.

Og apropos skræddersyet så får du også historien om Lamberts Glassworks, et bayersk selskab med en lang historie bag sig. Lamberts fremstiller glas af den bedste kvalitet til glaspanelerne i Elizabeth Towers ur, bedre kendt som Big Ben. Vi fortæller historien om, hvordan DACHSER leverede glasset til England.

Dette og meget mere får du i det seneste nummer af DACHSER magazine, der byder på gode historier fra vores verden af logistik. God læselyst og glædeligt forår!

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 01/20 PDF (6,99 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic