Nyheder

Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

“A key part of the process – People in logistics”. Det er temaet for det seneste nummer af DACHSER magazine: Menneskerne bag logistikken.

DACHSER magazine 02/20

Det er især i krisetider, at det bliver tydeligt, hvor stor en rolle logistikkæderne spiller, og hvor afhængige vi er af de mennesker, der holder dem kørende – uanset om de kører lastbil eller om de arbejder på terminalen eller kontoret. Læs forsidehistorien og find ud af, hvordan DACHSERs værdier viser vejen, skaber tillid og bringer os endnu tættere sammen. Kun ved hjælp af vores værdier kan vi klare de aktuelle udfordringer og komme igennem denne krise, stærkere end vi nogensinde har været før.

Vi tager også et nærmere kig på konsekvenserne af den aktuelle pandemi i artiklen "Supply chains under stress.". Den finder du på side 18. Læs om, hvordan vi skaber og bevarer stabilitet i forsyningskæderne for vores kunder og skaber fleksible løsninger til international levering af medicinske forsyninger.

Lastbilchaufførerne står lige nu over for store udfordringer, når de hver dag arbejder under skrappe forhold for at bringe friske forsyninger til detailhandlere og industrikunder. I et interview, der starter på side 30, deler en Fleet Manager og en chef for short distance-trafik deres erfaringer fra den aktuelle situation og fortæller om den nye og større grad af respekt for og påskønnelse af chaufførerne, der er opstået.

Dette nummer indeholder også en række nyheder, der ikke drejer sig om coronakrisen. På side 24 giver vi blandt andet en oversigt over udviklingen inden for alternative transportløsninger.

Dette og meget mere finder du i det seneste nummer af vores DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 02/20 - English PDF (7,35 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic