Nyheder

Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Sammen kommer vi igennem krisen – hvordan DACHSER skaber endnu tættere bånd til vores kunder og samarbejdspartnere.

DACHSER magazine 03/20.

De seneste måneder har været meget krævende, og den globale pandemi udgør fortsat store udfordringer for politik, erhvervsliv og samfund. Samtidig sætter krisen en simpel, men betydningsbærende kendsgerning i skarp relief: Den eneste måde, hvorpå vi kan overvinde disse usikre tider, er, hvis vi alle trækker på samme hammel. Læs forsidehistorien i det seneste nummer af vores DACHSER magazine for at finde ud af, hvordan vi har tacklet de seneste måneders forhindringer i tæt samarbejde med vores kunder og partnere – fra lockdown og grænselukninger i Europa til global transport af medicinske forsyninger og levering af fødevarer til supermarkeder. Læs mere på side 4.

Men hvordan vil coronaviruskrisen påvirke vores økonomi på lang sigt, og hvordan vil det ændre de globale varestrømme? Vil tanken om at placere produktionen tættere på salgsmarkederne få en renæssance? Kunne coronavirus endda betyde enden på globaliseringen? På side 24 tager vi et kig ind i fremtiden – en fremtid, hvor nogle ting sandsynligvis vil ændre sig, men bestemt ikke alt.

I dette nummer af magasinet ser vi også på, hvordan DACHSER balancerer strømmene af et uundværligt logistikværktøj på tværs af Europa: pallen. Derudover har vi besøgt Malsch-filialen nær Karlsruhe, som for nylig indviede et topmoderne lager for farlige materialer.

Dette og meget mere finder du i det seneste nummer af vores DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 03/20 – English PDF (6,84 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic