Tilbage
Nyheder Pressemeddelelser
Nyheder

Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Mange af os benytter lejligheden, nu hvor året er ved at rinde ud, til at se tilbage og reflektere, men også til at forberede os på de nye udfordringer, der venter. Og det er præcis, hvad vi har gjort i det seneste nummer af DACHSER magazine.

DACHSER magazine 04/20.

Efter 31 års tæt samarbejde om at lede driften hos DACHSER vil CEO Bernhard Simon og hans stedfortræder, COO Road Logistics Michael Schilling, til næste år indtræde i bestyrelsen, mens Burkhard Eling vil tiltræde som ny CEO.

I forsidehistorien til dette nummer af DACHSER magazine tager vi en kort tur tilbage i tiden og fører dig gennem de vigtigste epoker af virksomhedens historie. Derefter fortæller Bernhard Simon og Michael Schilling i et fælles interview i detaljer om deres tid hos DACHSER, ligesom de ser frem mod deres fremtidige samarbejde på vegne af virksomheden.

Vi har uden tvivl alle været dybt berørte af begivenhederne i 2020. Vores liv og daglige rutiner har ændret sig drastisk på kort tid, og på trods af det langsomt spirende håb om, at vi snart kan se en ende på pandemien, vil vi fortsat være nødt til at leve med denne nye virkelighed i et stykke tid endnu. Denne modgang til trods håber vi, at du vil kunne nyde et roligt øjeblik her sidst på året med ikke kun at kaste et blik tilbage, men også se fremad med optimisme.

Dette og meget mere finder du i det seneste nummer af vores DACHSER magazine.

Læs magasinet her

Nedenfor kan du downloade magasinet.

DACHSER magazine 04/20 – English PDF (8,17 MB)
Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic