Situationen i Kina og indvirkningen på vores aktiviteter

Situationen omkring pandemien er uændret i Kina. Det indebærer, at forholdene for sø-, luft- og landtransport hele tiden ændres. Derfor vil vi i det følgende informere dig om den seneste udvikling, da den kan påvirke din forsyningskæde:

Luftfragt:

  • I byen Zhengzhou er der indført restriktioner på vejtransport frem til den 29. april. Tilkørsler til motorveje er lukket, hvilket sandsynligvis vil påvirke lastbiltransporten mellem lufthavnen i Zhengzhou (CGO) og andre byer, herunder Shanghai.
  • På grund af pandemiforanstaltningerne i Shanghai omdirigeres mange fragtfly fra lufthavnen (PVG) til andre lufthavne i Kina. Lufthavnene i Guangzhou (CAN) og Shenzhen (SZX) er overbelastede med importfragt. Nogle terminaler i de to lufthavne har indført kortsigtede importkontrolforanstaltninger, som kan påvirke visse flyselskaber, afhængigt af hvilken terminal de bruger.
  • På trods af udfordringerne vores netværkskapacitet stabilt. Import- og eksportforsendelser håndteres effektivt ved hjælp af vejtransporttjenester mellem Shanghai og de alternative lufthavne. Presset på vores kapacitet er lettet på begge sider af vores nordkinesiske og EMEA-gateways.

Søfragt:

  • Situationen i Shanghai, Jiangsu-provinsen og Zhejiang-provinsen er fortsat præget af overbelastning, lav effektivitet og skiftende restriktioner på vejtransport, hvilket gør det stadig vanskeligere at håndtere søfragtforsendelser fra Shanghai. DACHSERs teams i Shanghai, Ningbo, Suzhou og Nanjing arbejder tæt sammen om at levere løsninger, hvor det er muligt.
  • I Dalian, Tianjin og Qingdao er situationen stabil og ikke præget af konsekvenser af covid-19-restriktioner.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic