Situationen i Kina og indvirkningen på vores aktiviteter

Situationen omkring pandemien er uændret i Kina. Det indebærer, at forholdene for sø-, luft- og landtransport hele tiden ændres. Derfor vil vi i det følgende informere dig om den seneste udvikling, da den kan påvirke din forsyningskæde:

Luftfragt:

  • I byen Zhengzhou er der indført restriktioner på vejtransport frem til den 29. april. Tilkørsler til motorveje er lukket, hvilket sandsynligvis vil påvirke lastbiltransporten mellem lufthavnen i Zhengzhou (CGO) og andre byer, herunder Shanghai.
  • På grund af pandemiforanstaltningerne i Shanghai omdirigeres mange fragtfly fra lufthavnen (PVG) til andre lufthavne i Kina. Lufthavnene i Guangzhou (CAN) og Shenzhen (SZX) er overbelastede med importfragt. Nogle terminaler i de to lufthavne har indført kortsigtede importkontrolforanstaltninger, som kan påvirke visse flyselskaber, afhængigt af hvilken terminal de bruger.
  • På trods af udfordringerne vores netværkskapacitet stabilt. Import- og eksportforsendelser håndteres effektivt ved hjælp af vejtransporttjenester mellem Shanghai og de alternative lufthavne. Presset på vores kapacitet er lettet på begge sider af vores nordkinesiske og EMEA-gateways.

Søfragt:

  • Situationen i Shanghai, Jiangsu-provinsen og Zhejiang-provinsen er fortsat præget af overbelastning, lav effektivitet og skiftende restriktioner på vejtransport, hvilket gør det stadig vanskeligere at håndtere søfragtforsendelser fra Shanghai. DACHSERs teams i Shanghai, Ningbo, Suzhou og Nanjing arbejder tæt sammen om at levere løsninger, hvor det er muligt.
  • I Dalian, Tianjin og Qingdao er situationen stabil og ikke præget af konsekvenser af covid-19-restriktioner.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic