Søfragt | Storbritannien – strejke i Felixstowe

Der er varslet strejke i havnen Felixstowe, en af de største havne i Storbritannien. Få et overblik over, hvordan strejken påvirker den internationale søfragt.

Fagforeningen og havneledelsen (Felixstowe Dock and Railway Company) har ikke kunnet nå til enighed om medarbejdernes lønniveau. Derfor vil mere end 1.900 fagforeningsmedlemmer strejke fra søndag den 21. august til mandag den 29. august.

Felixstowe håndterer næsten halvdelen af Storbritanniens containertrafik, og strejken vil derfor påvirke den internationale søfragt. Alle andre havne i Storbritannien samt nord- og vesteuropæiske havne vil højst sandsynligt opleve kapacitetsproblemer, som skaber flaskehalse og forsinkelser i havnedriften.

På nuværende tidspunkt er det uklart, hvor store konsekvenser strejken vil få for den internationale transport, men vi vil anbefale, at du booker dine transporter så tidligt som muligt, og at du er indstillet på at være fleksibel i forhold til tidsplan og transportveje.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din forsyningskæde, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson fra DACHSER.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic