Transitembargo: den aktuelle håndteringssituation i Paris og Frankfurt

I øjeblikket oplever DACHSERs partner Lufthansa Cargo i Frankfurt driftsforstyrrelser på grund af Covid-19-relaterede personalebegrænsninger. Den samme situation er nu også opstået for Air France/KLM i Paris. Der er derfor truffet følgende foranstaltninger:

Fra den 26. januar 2022 vil der være transitembargo hos Lufthansa Cargo i Frankfurt, som berører forsendelser fra Nordamerika og Europa. Air France/KLM har ligeledes været nødsaget  til at indføre det samme for deres hub i Paris (CDG). Air France/KLM har aflyst alle flyvninger fra Paris Charles de Gaulle til Hong Kong indtil 26. marts 2022.

  • Undtaget fra transitembargoen er BUP (Built Unitization Program), BXO (Emergency Solutions) og VAL (Valuable Cargo). 
  • Fragt, der allerede er accepteret af Lufthansa, vil blive afsendt så hurtigt som muligt. 
  • Fragt, der endnu ikke er leveret, kan desværre ikke længere accepteres.

DACHSER afholder sig derfor indtil videre fra at booke og planlægge lasten for relevante transitforsendelser via Frankfurt og Paris, hvad angår Lufthansa og Air France/KLM-netværket. Derudover accepterer Air France /KLM ikke længere bookinger af løse forsendelser med den endelige destination Paris (CDG).

Forsendelser med destination Frankfurt skal pt. stadig planlægges og bookes hos Lufthansa.

Transitforsendelser skal enten omdirigeres via andre luftfartsselskaber og håndteringspartnere i mellemtiden eller kan på grund af DACHSERs integrerede netværkskapacitet problemfrit ledes videre fra Airfreight Gateway Frankfurt til DACHSER Road Logistics' netværk for hurtig videresendelse over hele Europa til deres endelige destination. 

Situationen hos Lufthansa og Air France/KLM tyder på, at der midlertidigt kan forventes yderligere restriktioner i driften i Frankfurt og Paris samt på andre lokationer.


Hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson fra DACHSER, som står klar til at hjælpe.
 

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic