Tilbage
Nyheder Pressemeddelelser

Udfordringer og omsorg: Livet som trainee hos DACHSER

DACHSER tilbyder en række forskellige elevforløb.

Vera Weidemann, Head of Corporate Human Resources hos DACHSER, fortæller om, hvordan folk med talent for logistik kan blive en del af DACHSERs verden.

Vera Weidemann, præcis hvordan åbner traineeprogrammer døren til DACHSERs verden?

DACHSER tilbyder en række forskellige elevforløb. Det kan være et specialiseret program eller et mere generelt, tværfagligt et. Det giver os mulighed for at tiltrække kvalificerede, unge talenter, der kan opfylde vores fremtidige behov for veluddannede medarbejdere og ledere til alle vores filialer.

Hvilke kriterier skal ansøgerne opfylde, og hvilke færdigheder skal de have?

Vi er meget opmærksomme på kandidaternes personligheder og deres entusiasme i forhold til at blive en del af DACHSER. Kun dem, der udviser passion for vores virksomhed og for logistik, har, hvad der skal til. Vi er interesseret i personer, der af natur er meget motiverede, tørstige efter viden, klar til og i stand til at reflektere, fleksible, omstillingsparate og kommunikative, og som kan forstå abstrakte begreber.

Hvordan forløber et traineeforløb, og giver det mulighed for at specialisere sig?

Afhængigt af den enkelte trainees tidligere erfaring varer uddannelsen to år. Hver trainee arbejder sig systematisk gennem forskellige afdelinger baseret på deres egen turnusplan, som også har specifikke læringsmål. Programmerne er udviklet til at give både intensive udfordringer og opmuntring, og hver trainee har en mentor at støtte sig til.

Hver trainee, der gennemfører programmet med succes, kan se frem til et tilbud om fastansættelse i virksomheden. Med andre ord lægger et traineeforløb et solidt fundament for elevens videre karriere hos DACHSER. I DACHSERs verden har alle tidligere elever eller trainees mulighed for at trække på deres unikke styrker og forfølge netop deres ambitioner, fordi vores virksomhed tilbyder et utal af muligheder og spændende job i vores globale netværk.

Tusind tak for interviewet!

Interview with: Vera Weidemann

Head of Corporate Human Resources hos DACHSER

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic