Nyheder

"Vores kompas peger os i den rigtige retning"

Hvordan man trodser svære omstændigheder, samtidig med at man udnytter mulighederne – Bernhard Simon, CEO for DACHSER, om krisestyring som en del af DACHSERs kultur.

Bernhard Simon, CEO for DACHSER, om krisestyring som en del af DACHSERs kultur.

"Her midt i coronapandemien kan det ikke skade at kaste et blik tilbage på 1930 – også en virkelig hård tid, som du nok kan forestille dig. Den globale økonomiske krise havde et særdeles godt tag i Tyskland. Omsætningen i industrien faldt drastisk, og det nationale transportmarked kollapsede med omkring 20 procent inden for et år. I den situation var det et dristigt, men ikke desto mindre banebrydende skridt af Thomas Dachser at åbne sin egen speditions- og lagervirksomhed.

Det er derfor, det altid har været dybt forankret i DACHSERs kultur at trodse ugunstige omstændigheder og samtidig udnytte de muligheder, der altid opstår på dynamiske markeder. Vi angriber problemer ved hjælp af tankevirksomhed og vores ressourcer – det er en rød tråd, der løber gennem virksomhedens nu 90-årige historie. Og det går hånd i hånd med vores mod til at løbe kalkulerede risici ved at gå nye veje, træffe beslutninger og bevæge os væk fra de gængse holdninger og tendenserne i branchen.

Det bedste grundlag for at fortsætte historien

Vi sætter vores lid til, at vores helt eget kompas, vores arv, nok skal føre os i den rigtige retning. Under coronapandemien har vi levet op til den tillid, som vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere har til DACHSER. Vores logistiknetværk har vist sig at være stabilt, robust og klart til at håndtere fleksible løsninger, og det er tilgængeligt for vores kunder uden begrænsninger – hvilket giver os det bedst mulige grundlag for at fortsætte vores historie."    

Kontakt Maria Andersen Communications Coordinator Nordic