Karriere Mediaroom

Vores rådgivning – vejen til en mere effektiv logistik

DACHSER Contract Logistics står for at designe skræddersyede forsyningskædeløsninger, som passer præcist til vores kunders behov.  Vores eksperter med indgående viden om produkt, branche og marked designer bæredygtige logistikmodeller til din virksomhed og implementerer dem i den almindelige drift. Målet med alle vores koncepter er at forbedre vores kunders logistikregnskab.

Fremragende logistik via intelligent vareflow

Vores eksperter er med dig i hver del af projektet – fra det første møde til implementering og almindelig drift. Med baggrund i mange års erfaring udvikler de processer, som sikrer en skarp logistik. På den måde får du løsninger, der frigør tid og ressourcer til de vigtigste områder i din virksomhed. Du bliver mere fleksibel og kan optimere dine logistikprocesser, dine omkostninger og resultater. Det sikrer en høj performance inden for logistikken, effektivitet og bæredygtig økonomi. Vores eksperter undersøger din samlede logistik og dit vareflow og udvikler effektive, integrerede løsninger.

De vejleder dig i forhold til tilbuddet, optimerer din virksomheds nuværende logistikkoncepter og produktionsprocesser og designer nye løsninger til dig.

Fordele ved vores rådgivning: 

  • En intelligent kombination af komponenter, som opfylder dit logistikbehov 
  • Effektive, it-understøttede processer i hele din globale forsyningskæde
  • Professionel projektstyring
  • Effektiv, global styring af forsyningskæden