Karriere Mediaroom

Integritet er et spørgsmål om adfærd

Vi har altid stræbt efter at levere et upåklageligt stykke arbejde og drive forretning på en forsvarlig måde – både juridisk og etisk. Derfor sørger vi for, at vores forretningspraksis lever op til alle gældende regler og love. Dette mener vi hænger sammen med både vores virksomheds og vores medarbejderes adfærd i det daglige.

Hos DACHSER opfatter vi compliance som et krav både til os selv og vores samarbejdspartnere under overskriften "Integritet i logistik".

  • Vi har vores værdier med os, når vi driver forretning.
  • Vi skaber bæredygtige relationer til vores forretningspartnere.
  • Vi tager vores kunders forventninger alvorligt og lever op til alle juridiske og etiske standarder.
  • Vi skaber et solidt grundlag for et tillidsbaseret samarbejde med vores kunder.

Hos DACHSER mener vi, at arbejdet med at skabe en bæredygtig, fremtidssikret virksomhed i høj grad er integriteten hos alle, der er involveret i processen. Vi ønsker at opbygge vedvarende forretningsforbindelser baseret på ærlighed, pålidelighed og troværdighed.

Vores motto ”integritet i logistik” gør os til en pålidelig partner for vores kunder og samarbejdspartnere. Du kan læse mere om compliance hos DACHSER her.

Vil du spille en aktiv rolle i at støtte op om vores compliance? Eller har du oplevet adfærd, der er i strid med vores adfærdskodeks, er du velkommen til at kontakte os.

Nedenfor finder du yderligere information om vores adfærdskodeks:

  • Adfærdskodeks
  • Adfærdskodeks for forretningspartnere
Adfærdskodeks ZIP (0,24 MB)