Anbefalede artikler

05/22/2024
Stykgods til søs

Angreb på fragtskibe i Det Røde Hav, omveje og forsinkelser. De udgør i stigende grad en trussel mod effektiv transport af varer og dermed også mod den internationale samhandel. I dette interview forklarer Christian Kruse, Head of Global Ocean Freight LCL, den rolle, som interkontinental stykgodstransport – LCL-tjenester (Less than Container Load) – spiller, og hvilke konkrete fordele der er ved søfragt af stykgods.

Læs
05/14/2024
Startskud for DACHSERs filial i Aalborg

DACHSER Denmark udvider sit netværk med en ny vejtransportfilial i Aalborg i Port of Aalborgs erhvervspark. Filialen er nu taget i brug, og logistikleverandøren betjener kunder i de nordligste dele af Danmark.

Læs
05/06/2024
DACHSERs nordiske 2023-resultat præges af fremtidssikring

Investeringer i nye filialer og ny teknologi over hele Skandinavien præger det samlede årsresultat 2023 for DACHSER-koncernens nordiske region. Ifølge de nordiske direktører for den familieejede logistikvirksomhed er der en god grund til nedgangen i resultatet: Virksomheden investerer i fremtiden, og det vil få en positiv effekt på langt sigt.

Læs
05/02/2024
Find vej i logistikkens vækstlandskab

Logistikbranchen er et marked i konstant vækst, og det øger kravene til logistikudbydere og deres netværk. Hvordan er DACHSERs vejtransportforretning positioneret, og hvilke principper skal lægge fundamentet til fremtiden? Vi har spurgt Alexander Tonn, COO for DACHSER Road Logistics.

Læs

DACHSER Danmark

04/18/2024
Næste skridt for DACHSER & FERCAM Italia

I august 2023 begyndte etableringen af et joint venture mellem DACHSER og FERCAM i Italien. Samarbejdet fortsætter, og den 28. marts 2024 erhvervede DACHSER 80 procent af aktierne i joint venture-selskabet DACHSER & FERCAM Italia. Dermed fuldender den sydtyske logistikleverandør overtagelsen af majoriteten i FERCAMs stykgods- og kontraktlogistikdivisioner.

Læs
04/16/2024
DACHSER overtager logistikudbyderen Brummer

Med sit opkøb af Brummer, som står for transport af temperaturstyrede fødevarer mellem Tyskland, Østrig og nabolandene, styrker DACHSER sit netværk til transport og opbevaring af fødevarer i Europa.

Læs
04/10/2024
Egen analyse sætter sikkerhed i højsædet

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Nogle budskaber er så vigtige, at de sagtens tåler at blive gentaget. Netop hjemvendte fra kursus er vi fulde af inspiration, men når hverdagen igen ruller derudad, tager autopiloten over, og vi kommer hurtigt til at gentage vores gamle vaner. Så hvad kan vi gøre for at bevare inspirationen? Vejen til sikre processer og en skarpere forsyningskæde kan måske findes i en social indpakning.

Læs
2
04/04/2024
En digital dobbeltgænger

Den digitale tvilling er en af de vigtigste innovationer for fremtidens forsyningskæder. Hvilke primære teknologier er den baseret på? Og hvad betyder den for de daglige opgaver i logistikbranchen? Fremtiden ser lys ud.

Læs
04/03/2024
Kritisk luftfragtsituation i Indien og Bangladesh

De seneste ugers kritiske situation i Indien og Bangladesh påvirker vores aktiviteter inden for luftfragt.

Læs
2
03/22/2024
DACHSER holder kursen og udvider sit globale netværk

Efter det økonomiske opsving i logistikbranchen under coronapandemien og forstyrrelser i de globale forsyningskæder vendte situationen tilbage til normalen i 2023. DACHSER var blandt dem, hvis regnskabsår var præget af svag efterspørgsel efter logistikydelser i lyset af overkapacitet og et kraftigt fald i raterne for sø- og luftfragt.

Læs
03/20/2024
Tjekkiet hæver vejafgifterne

Den tjekkiske regering har besluttet at hæve vejafgiften for lastbiler.

Læs
03/13/2024
Gik du glip af årets første nyhedsbrev fra os?

Årets første, tænker du! Ja, hos DACHSER tror vi på kvalitet frem for kvantitet, for der er en god grund til, at det er en kliche. I vores første 2024-nyhedsbrev til dig har vi ladet os inspirere af et par af vores kunder. Vi serverer også en lille kanapé af ny automatiseringsteknologi. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig og få kvalitet direkte i indbakken.

Læs
03/13/2024
Fremtidens terminal har 470 scannere

Automatisering af scannings-, registrerings- og visualiseringsprocesserne på lageret er et centralt aspekt af en effektiv logistik. Med sin innovative tilgang til logistik har DACHSER Denmark nu indført et koncept, der i høj grad automatiserer de manuelle processer og sparer vigtig arbejdstid for både medarbejdere og chauffører.

Læs
2
03/07/2024
Stabilitet i medgang og modgang

Når krisen rammer, må vi tænke nyt. Men smid ikke alt, hvad du har i hænderne, inklusive jeres langsigtede strategi, for en innovativ tankegang bygger på et stabilt fundament. Loyale kunder. Trygge samarbejder. Og især i krisetider kan en pålidelig logistikpartner være afgørende for din virksomheds succes.

Læs
Vis mere

DACHSER Corporate

05/24/2024
DACHSER at the CosmeticBusiness 2024 in Munich

The industry solution DACHSER Cosmetics Logistics will be taking part in CosmeticsBusiness, an international supplier trade fair for the cosmetics industry, on June 5 and 6 at the MOC Event and Order Center in Munich. The logistics service provider will be presenting its customized transport and logistics services for the cosmetics industry at Stand 09 in Hall 3. This is DACHSER's second time at the trade fair.

Læs
05/23/2024
Olympic and Paralympic Games 2024 – Key dates and impact on supply chains

France is preparing to host two of the world´s largest sporting events this summer in Paris and several other French cities. The Summer Olympics and Paralympics will take place mainly in the capital from July 26 to September 8.

Læs
2
04/24/2024
Fresh wins

Food logistics is a growth factor in Europe. DACHSER has further expanded its own network with pioneering acquisitions and is investing in climate action and digitalization. Its network partners on the Continent benefit from this as well.

Læs
04/22/2024
Global Groupage: When everything that belongs together, comes together

The world is changing. And as a result, so are the markets. Shifts in geopolitical power and interests combined with supply chains under almost constant strain highlight the need for new concepts. For logistics, this means achieving the best possible integration of global end-to-end transports and contract logistics solutions.

Læs
Gå til

Mest læste