Gik du glip af det seneste nyhedsbrev fra os?

Hos DACHSER tror vi på kvalitet frem for kvantitet, for der er en god grund til, at det er en kliche. I vores andet 2024-nyhedsbrev til dig har vi håndplukket historier fra vores netværk, der er i konstant udvikling. Du får blandt andet historien om en filialåbning i Aalborg. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig og få kvalitet direkte i indbakken.

I nyhedsbrevet får du de seneste nyheder fra vores netværk.

Måske er du allerede i fuld gang med at tælle ned til, at du endelig kan skifte skrivebordet ud med et hamamhåndklæde på stranden.

Men inden du siger farvel og tak til arbejdet for en stund, vil vi gerne dele en håndfuld nøje udvalgte nyheder med dig.

Vi har fået vokseværk og er nu i gang i Aalborg. Derfor har vi talt med Lars Dall, Projects & Development Manager, om opstarten og hvad fremtiden bringer for vores nye filial, der bringer os tættere på vores kunder i det nordjyske.

Banker dit hjerte for søfragt, kan du få et indblik i vores arbejde med havets stykgods og nogle af fordelene ved LCL, og er du mere til vejtransport og bløde værdier, kan du tage et kig på historien om, hvordan vi konkret arbejder med vores analyse af os selv set fra vores chaufførers synspunkt.

Som glasur på kagen får du artiklen om digitale dobbeltgængere, hvor vi zoomer ind på en af de vigtigste innovationer for fremtidens forsyningskæder. Hvilke muligheder rummer teknologien, og hvad betyder den for logistikken?

Sådan går du ikke glip af flere håndplukkede nyheder fra os

Pssst. Gå ikke glip af nyheder, der kan gøre din virksomheds forsyningskæder mere modstandsdygtige. Vi sender kun fem om året, så det bliver i hvert fald ikke os, der bombarderer din indbakke – til gengæld lover vi, at indholdet er nøje udvalgt. Tilmeld dig her.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic