OL i Frankrig påvirker logistikken 

Frankrig forbereder sig i øjeblikket på at være vært for De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Paris og flere andre franske byer denne sommer. Legene afholdes fra den 26. juli-11. august og 28. august-8. september. Vi giver her et overblik over, hvordan det kan påvirke din forsyningskæde.

I flere områder i Paris og omegn vil der være begrænset adgang under De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege på grund af sikkerhedsrestriktioner og afspærringer. Dette kan påvirke leveringer og distribution i de pågældende områder.

Den olympiske fakkel er blevet transporteret fra Marseille til Paris siden 8. maj med lokale vejlukninger til følge. I Paris træder restriktionerne i kraft fra den 18. juli og er tids- og stedafhængige af de forskellige konkurrencer under arrangementet.

Vi arbejder hårdt for at minimere indvirkningen på dine transporter, og vi følger situationen tæt og giver løbende opdateringer.

For at begrænse indvirkningen på din forsyningskæde under OL og De Paralympiske Lege kan du gøre følgende:

  • Tag kontakt til dine kunder og/eller leverandører i de berørte områder for at sikre kapacitet i perioden, hvor OL og De Paralympiske Lege afholdes.
  • Planlæg kun nødvendige transporter til de berørte områder i løbet af turneringen.
  • Gennemgå lagerkapaciteten i de berørte områder, øg om nødvendigt kapaciteten inden begivenhedens start og planlæg genopfyldning i perioden mellem OL og Paralympiske Lege den 12. august-27. august.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale DACHSER-filial, som med glæde vil hjælpe dig.

DACHSER på verdensplan
Kontakt os
Kontakt Maria Andersen Communications Consultant Nordic