Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
eLogistics

DACHSER News

News 03.06.2020
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

“A key part of the process – People in logistics”. Det er temaet for det seneste nummer af DACHSER magazine: Menneskerne bag logistikken.

News 29.05.2020
DACHSER fortsætter charterflyvninger i maj

Logistikudbyderen arrangerer charterflyvninger mellem Asien og Europa, og derudover foretager man nu yderligere flyvninger over Stillehavet for at servicere de nord- og sydamerikanske markeder. En af disse tilføjelser er den nye rute mellem Shanghai og Los Angeles.

Press Release 11.05.2020
Væksten fortsætter for DACHSER Nordic

Dermed fortsætter den familieejede logistikleverandør sin stime af flotte årsrapporter med et nordisk resultat før skat på 52,5 mio. kroner – en stigning på godt 10 procent.

”Vi fortsætter den positive kurve, DACHSER Nordic har befundet sig på de seneste mange år og fastholder vores opbyggede momentum. Samlet set imødekommer årsregnskabet for 2019 alle vores forventninger, og selvom ingen kunne have forudset den specielle situation, vi befinder os i lige nu, udgør resultaterne fra 2019 et stabilt grundlag, som vi håber at kunne bygge videre på i 2020,” siger René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. ”Vi følger vores fastlagte strategi og styrker specielt vores markedsposition inden for vores kerneforretning – stykgodsdistribution i Europa. Og dermed er vi kommet et godt skridt videre i vores målsætning om at være den foretrukne stykgodspartner,” udtaler René Sidor.

2
News 01.05.2020
ID Identity blev stærkere på det tyske marked

Den Holstebrobaserede virksomhed ID Identity er en af Europas førende leverandører af arbejdstøj inden for tre segmenter: corporate wear, textile service og private label. Fra kontoret i Holstebro går distributionen til hele det nordlige Europa, og med hjælp fra DACHSER har ID Identity fået nye indgange til det tyske marked.

2
News 28.04.2020
Nyt glas til Big Ben

Fra Oberpfalz til London: DACHSER leverer håndblæst glas fra glasværket Glashütte Lamberts til Storbritannien. De forsvarligt indpakkede glasplader er på vej til det verdensberømte Elizabeth Tower i London.

News 24.04.2020
Den Nye Silkevej: DACHSER arrangerer transport med godstog

DACHSER Rail Services transporterer kemiske produkter til det kinesiske marked fra Ludwigshafen i Tyskland dobbelt så hurtigt som med konventionelle metoder.

Market Information 21.04.2020
Nyt om Brexit: Vigtigheden af en toldfuldmagt

Selvom COVID-19 påvirker Brexit-forhandlingerne, men forhandlingerne mellem EU og Storbritannien er nu genoptaget via videokonference. Der er planlagt tre ugelange forhandlingsrunder i april, maj og juni for at fremme detaljerne i en handelsaftale. Indtil videre er slutdatoen for Brexit-overgangs- og forhandlingsperioden den 31. december 2020, og DACHSER forbereder sig fortsat på denne dato.

Der er en række vigtige punkter, du skal være opmærksom på i forhold til forberedelserne på brexit. For eksempel er en toldfuldmagt fra de relevante modtagere afgørende for håndteringen af sendinger til og fra Storbritannien. Derfor opfordrer vi vores kunder til fortsat at anbefale, at deres modtagere giver os den fornødne toldfuldmagt.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Press Release 08.04.2020
Fortsat fremgang for DACHSER

Mens den globale økonomi bliver stadig svagere, formåede DACHSER at fortsætte sin vækst i 2019. Logistikudbyderens konsoliderede nettoomsætning præsterede en stabil stigning på 1,6 procent til 5,66 mia. euro. Drivkraften bag væksten var igen forretningsområdet Road Logistics, hvis nettoomsætning steg med 2,9 procent til 4,60 mia. euro. Til sammenligning oplevede forretningsområdet Air & Sea Logistics et fald på 4,1 procent, der primært skyldtes svagere efterspørgsel efter luftfragt fra kunder i bilbranchen.

2
Press Release 27.03.2020
DACHSER offentliggør fremtidens direktion

Efter 31 års tæt samarbejde i operationelle lederstillinger hos DACHSER træder CEO Bernhard Simon og hans stedfortræder Michael Schilling, COO Road Logistics, i 2021 ind i bestyrelsen med Bernhard Simon som formand. Fra den 1. januar 2021 bliver Burkhard Eling, der blev en del af DACHSERs Executive Board i 2013 som CFO, den nye CEO for den familieejede logistikvirksomhed.

News 24.03.2020
Brexit: Hvad sker der nu?

Storbritannien er nu officielt trådt ud af Den Europæiske Union, og Brexit er blevet en realitet. Men det er kun begyndelsen. I overgangsperioden, der varer indtil udgangen af 2020, vil Brexit ikke få nogen større indvirkning på erhvervslivet og logistikken hverken på den ene eller anden side af den engelske kanal. Men hvad sker der så?

Seneste nyt om coronavirus

Alle nyheder og opdateringer om coronavirus.

Klik her, og se hvilke forholdsregler, vi tager hos DACHSER. Her finder du også seneste nyt om vores drift.

Få mere at vide

Fakta land (2018)

708000000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1080970
Forsendelser
Mere