Karriere Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
Du kan finde hele viften af eLogistics-apps

DACHSER News

Press Release 14.06.2021
Rekordresultat for DACHSER Nordic

DACHSERs nordiske koncern præsterer et rekordresultat for 2020 med en omsætning på 1.279 millioner kroner og et resultat før skat på 69,0 millioner kroner – en stigning på mere end 30 procent i forhold til 2019. Dermed fortsætter fremgangen for DACHSER Nordic på trods af, at 2020 står i coronapandemiens skygge.

Market Information 08.06.2021
Driftsforstyrrelser i Hamborgs havn

Med denne opdatering vil vi gerne informere dig om, at havnedriften i Hamborg i øjeblikket påvirkes af forskellige faktorer.

Press Release 01.06.2021
DACHSER satser på trailere med mere plads

Siden april 2021 har alle DACHSERs nyindkøbte sættevogne i Tyskland været såkaldte megatrailere. De har plads til mere gods, selvom de har samme længde og bredde som traditionelle sættevogne. Derved opnår logistikudbyderen bedre brændstoføkonomi med megatrailerne, især over lange afstande. Udskiftningen af hele den tyske vognpark med i alt omkring 680 nye megatrailere vil efter planen være fuldført i 2027. I de kommende år vil DACHSER også begynde at udskifte sine vognparker i de 24 andre europæiske lande, hvor virksomheden er repræsenteret med vejtransport via European Logistics.

2
News 26.05.2021
Webinar: Fremtidens logistik

Den 21. april 2021 mødtes Reiner Perau, direktør for Dansk-Tysk Handelskammer, og Peter Hut, General Manager for DACHSER Denmarks filial i Hvidovre, til en kop kaffe i webinarsammenhæng og en drøftelse af fremtidens udfordringer og muligheder for logistikbranchen. Vi har samlet nogle af de centrale punkter fra samtalen og giver dig et hurtigt overblik over det seneste nye inden for logistik.

2
News 19.05.2021
35 år med RL Trans

For René Lausten som selvstændig vognmand er det aldrig til at vide, hvad dagen bringer. Men der er alligevel én ting, der har været en fast del af hans hverdag i næsten alle virksomhedens 35 år – og det er DACHSER. Vi har talt med René og fået et indblik i hverdagen som vognmand.

3
News 19.05.2021
Et solidt globalt fodfæste

Der findes ikke mange boliger, som ikke indeholder træbaserede produkter fra den østrigske producent Kaindl/Kronospan. Det er noget af en logistisk udfordring at opnå så stor udbredelse af sine produkter.

Press Release 12.05.2021
DACHSER udvider emissionsfri levering til 11 europæiske byer

Inden udgangen af 2022 vil DACHSERs leveringer til centrum af mindst 11 større europæiske byer foregå uden emissioner. Til dato er DACHSER Emission-Free Delivery blevet implementeret i Stuttgart, Freiburg og Oslo. Nu er forberedelserne også i gang i Berlin, München, Strasbourg, Paris, Prag, København, Madrid og Porto.

News 07.05.2021
"Brint vil gøre rækkevidder på op til 1.000 kilometer mulige i fremtiden"

I kapløbet om at reducere udledningen af drivhusgasser i de kommende år er der stor efterspørgsel efter alternativer til diesel, især fra transport- og logistiksektoren. Udover batteridrevne elektriske køretøjer, som allerede i dag benyttes til leverancer i centrum af byer, kunne lastbiler drevet af brintbrændselsceller (H2-lastbiler) være en løsning, der åbner mulighed for nulemissionstransport over længere afstande. Et studie baseret på simuleringer, som Kempten University of Applied Sciences har foretaget på vegne af DACHSER, er nu nået til den konklusion, at brugen af H2-lastbiler i DACHSERs stykgodsnetværk i princippet er mulig. Her kan du læse et interview med professor Werner E. Mehr fra Faculty of Mechanical Engineering på Kempten University of Applied Sciences og Andre Kranke, som er Department Head Trends and Technology Research hos DACHSER.

Market Information 29.04.2021
Situationen i Indien og indvirkningen på vores aktiviteter

Med hensyn til den nuværende situation i Indien vil vi gerne give en opdatering om DACHSERs aktiviteter i Indien. Situationen pr. den 28. april 2021 er som følger:

Vores filialer i Indien:
Som en sikkerhedsforanstaltning på grund af den pludselige stigning i COVID-19-smittetilfælde er de fleste af vores filialer i Indien i øjeblikket lukket. Vores teams arbejder hjemmefra, og der er begrænset personale på kontorerne. Derfor vil der sandsynligvis være forsinkelser i vores svartider på grund af den igangværende krise.

Som følge af nedlukningen er der nogle operationelle konsekvenser for søfragt, luftfragt, toldklarering og national vejtransport. 

Luftfragt:
De fleste lande har lukket for passagertrafik fra Indien, hvilket fører til, at passagerflyvningerne på internationale ruter til/fra Indien er indstillet.
Dette har skabt en yderligere begrænsning for en allerede presset kapacitet.
Derfor forventer man prisstigninger inden for alle sektorer.
Der er også sket en øgning i transittiderne som følge af den begrænsede kapacitet. 

Søfragt:
Søfragten stod allerede over for udfordringer som følge af blokeringen af Suezkanalen i slutningen af marts.
Havne og terminaler opererer som normalt, men sejlplanerne påvirkes fortsat af blokeringen af Suezkanalen samt den pludselige stigning i COVID-19-tilfælde i Indien.
Der forventes derfor forsinkelser. Vi råder vores kunder til at tage højde for forsinkelser på 1-2 uger, når de planlægger deres varebeholdninger.
Du må forvente flere forsinkelser i kommunikation og drift på grund af det stigende antal smittetilfælde med coronavirus blandt personale i havne, hos toldmyndighederne, CFS og rederier. 

Told:
Vi har ingen uventede forstyrrelser i godstrafikken i Indien, og vi forventer ikke ophør i vores aktiviteter på nuværende tidspunkt.
Vores toldafdelinger er fortsat operationelle.
Toldvæsenet arbejder med begrænset arbejdskraft.


Hos DACHSER har vi indført væsentlige foranstaltninger for at sikre vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, samtidig med at vi styrer vores daglige drift med en minimal indflydelse på vores kunders forsyningskæder. Vores teams arbejder flittigt med alle tilgængelige midler for at tage højde for de aktuelle udfordringer.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Market Information 29.04.2021
Stigning i tjekkisk vejskat

Den tjekkiske regering har gennemført ændringer af vejskatten og satserne pr. den 1. januar 2021. Derfor er vejskatsatserne for motorveje og statsejede veje blevet justeret, så de nye satser også tager højde for eksterne omkostninger såsom luftforurening og støjforurening forårsaget af lastbiler. Dette fører til en betydelig stigning i vejskatten.

Hos DACHSER vil vi refundere vores samarbejdspartnere fuldt ud for den vejskat, som Tjekkiet opkræver, alt efter køretøjstype og -afstand. På denne måde yder vi vores bidrag til at bevare uafhængige vognmænds konkurrenceevne og sikre fragtkapaciteten i Tjekkiet.

Det skal du vide om brexit

Vores brexit-projektteam har udstukket kursen for et velfungerende og sikkert logistiknetværk til og fra Storbritannien.

Mange virksomheder, der er afhængige af en problemfri transport af deres produkter, er nødt til at forberede sig på brexit nu for at holde gang i deres varestrømme. Du finder al relevant information om brexit her:

Få mere at vide

Fakta land (2019)

744147000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1100390
Forsendelser
Mere