Karriere Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
Du kan finde hele viften af eLogistics-apps her

DACHSER News

2
23.11.2021
En ren proces

Virksomheden blev grundlagt i 1906 i et værksted i en baggård i København og har siden opnået status som verdensleder inden for professionelt rengøringsudstyr. Navnet er Nilfisk. I samarbejde med DACHSER har Nilfisk strømlinet sine produktions- og logistikprocesser og meget omhyggeligt afstemt dem efter kundernes behov.

18.11.2021
Informationssikkerhed hos DACHSER

Utilstrækkeligt beskyttede oplysninger udgør en betydelig risikofaktor, da den kan være mål for cyberangreb.  I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet, og i dag finder der flere og mere målrettede professionelle hackerangreb sted i form af såkaldte ransomware-angreb.

2
16.11.2021
Data forbedrer proceskvalitet og ergonomi

DACHSER har slået sig sammen med den nystartede virksomhed MotionMiners med det formål at opnå en bedre forståelse af arbejdstrinnene i transitterminalen. I fem filialer har partnerne testet en ny metode til at forbedre kvaliteten af processerne – hvilket også burde få en positiv indflydelse på ergonomien under arbejdet.

10.11.2021
DACHSER Denmark tester transport med HVO-diesel

Som et led i DACHSER Denmarks strategi for at bidrage til den grønne omstilling i transportbranchen har logistikleverandøren nu valgt at teste HVO-diesel som brændstof til de lastbiler, der leverer varer i og omkring København. På den måde kan virksomheden levere op til 80 procent emissionsfrit til Hovedstadsområdet, når projektet lanceres i det nye år.

10.11.2021
DACHSER Norway starter levering med ny batterielektrisk lastbil

I november sætter logistikvirksomheden sin første eldrevne lastbil i drift til kørsel i Norge og udvider dermed DACHSERs udledningsfri leveringsservice i centrum af Oslo.

28.10.2021
DACHSER skifter til 100 % grøn elektricitet

Logistikudbyderen får leveret al sin elektricitet i hele verden fra vedvarende energikilder. Samtidig vil virksomheden firdoble den mængde af grøn elektricitet, den selv genererer ved hjælp af solcelleanlæg.

26.10.2021
Nøgleteknologier for grøn elektricitet – et kig på fremtidens teknologier

Hvad handler grøn elektricitet egentlig om? Og hvilke fordele tilbyder den netop os i logistikbranchen? Vi tager et kig på de teknologier, der er til rådighed, og hvor de er på vej hen.

20.10.2021
Luftfragt: Situationen i lufthavnene PVG, HKG og FRA

Markedet for luftfragt er fortsat udfordret efter den "Golden Week" i Kina. Med denne opdatering vil vi give dig et kort overblik over situationen i de vigtigste lufthavne, vi bruger i Kina og Tyskland.

18.10.2021
Det summer med nye idéer i Zevenaar

I foråret startede et nyt bæredygtighedsprojekt hos DACHSER i Zevenaar i form af bikuber. Projektet yder et bidrag til bevarelse af vigtige insekter.

15.10.2021
Book dine forsendelser i god tid op til jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for dine forsendelser, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har gods, der skal transporteres op til jul.

Det skal du vide om brexit

Vores brexit-projektteam har udstukket kursen for et velfungerende og sikkert logistiknetværk til og fra Storbritannien.

Mange virksomheder, der er afhængige af en problemfri transport af deres produkter, er nødt til at forberede sig på brexit nu for at holde gang i deres varestrømme. Du finder al relevant information om brexit her:

Få mere at vide

Fakta land (2020)

692800000
Omsætning i DKK (netto, konsolideret)
3
Filialer
999400
Sendinger
Mere