Karriere Mediaroom

Velkommen til vores hjemmeside!

På vores hjemmeside finder du alt om vores services og de seneste nyheder om virksomheden.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

DACHSER News

04.10.2022
Et skridt ad gangen mod målet – LCL-service sikrer en jævn strøm af varer

I tider med økonomisk turbulens bliver stykgods via søfragt en stadig mere populær transportform. Produktionsflaskehalse, skrøbelige globale forsyningskæder og mangel på containere har yderligere øget efterspørgslen efter at kunne sende små og forudsigelige forsendelser som søfragt. Vi har talt med Peter Hut, General Manager for Air & Sea Logistics i Danmark, om den service, der muliggør en pålidelig strøm af varer med søfragt.

2
28.09.2022
Brint – fremtidens drivkraft?

DACHSER har bedt forskere ved Kempten University of Applied Sciences om at nærmere på brint som CO2-neutral energibærer.

22.09.2022
DACHSER leverer emissionsfrit i München

DACHSER lancerer projektet Emission-Free Delivery i Bayerns hovedstad. Dermed  leverer logistikudbyderen nu alle sendinger helt uden CO2-udledning til udvalgte områder af centrum.

21.09.2022
Den kinesiske højtid Golden Week påvirker logistikken

Fra den 1. til 7. oktober vil de fleste virksomheder og fabrikker i Kina holde lukket. Det påvirker de internationale forsyningskæder, at en af verdens vigtigste økonomier holder lukket en uge i træk.

14.09.2022
Påmindelse: Storbritannien indfører nyt toldsystem

Den 30. september indføres Storbritanniens nye toldsystem CDS for importforsendelser. Derfor opfordrer vi alle importører i Storbritannien til at forberede sig på ændringerne.

08.09.2022
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I årets tredje nyhedsbrev tager vi en tur op i helikopteren og sætter fokus på innovation og vidensdeling. Læs blandt andet om, hvordan vi tester innovativ teknologi her.

07.09.2022
DACHSER Sweden får ny Branch Manager i Malmø

Joakim Friberg bliver ny Branch Manager for DACHSER Swedens filial i Malmø. Lokalt kendskab og mange års erfaring fra branchen gør rekrutteringen af Joakim til et skridt i den rigtige retning mod fortsat vækst på det svenske marked.

2
07.09.2022
Et nordisk netværk af eksperter

De sidste 10 år har DACHSER uddannet medarbejdere til at blive operative eksperter. Målet er, at de skal kunne støtte deres egne afdelinger med et væld af viden, som kan sprede sig som ringe i vandet til resten af netværket. Men hvad kræver det at blive operativ ekspert?

30.08.2022
DACHSER tager sine første brintdrevne lastbiler i brug

DACHSERs planer skrider støt frem med praktiske tests af emissionsfri drevteknologier til lastbiler. Virksomheden planlægger at sætte to lastbiler med brændselsceller til brint, såkaldte FCEV-lastbiler (Fuel-Cell Electric Vehicle), i drift i Tyskland i 2023.

2
23.08.2022
Exoskeletter består praktisk test: Innovativ teknologi aflaster lagermedarbejdere

DACHSER har for første gang testet aktive exoskeletter i det daglige arbejde på et lager. Resultaterne er imponerende, så nu bliver teknologien taget i brug andre steder.

DACHSER Mediaroom

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2021)

770400000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
965500
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial