Karriere Mediaroom

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Hold dig opdateret, og følg med i de seneste tendenser inden for logistik.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

Mediaroom

2
29.02.2024
Et samarbejde der stortrives på digitale platforme

Den danske modetøjskoncern DK Company har succes med at udvikle deres salg af 25 tøjbrands på online platforme. Hemmeligheden er blandt andet at have styr på processerne, så værdikæden er effektiv, men alt afhænger i sidste ende af en skarp levering.

13.02.2024
DACHSER Sweden flytter til nye lokaler

DACHSER Sweden fortsætter sin vækstrejse og er med øje på fremtiden ved at få opført nye bygninger i Jönköping. Med 1.600 kvadratmeter kontorlokaler, et lager på 10.000 kvadratmeter og en crossdock-terminal på 6.200 kvadratmeter bliver den nye afdeling den største i Norden.

29.01.2024
DACHSER Air & Sea Logistics styrker sine aktiviteter i Norden  

Den 1. januar tiltrådte Mattias Kellgren stillingen som Managing Director Air & Sea Logistics Nordic. Logistikudbyderen optimerer samtidig sine sø- og luftfragtaktiviteter ved at ændre organisationen, så DACHSER Air & Sea Logistics Nordic bliver en del af forretningsenheden DACHSER Air & Sea Logistics EMEA.

17.01.2024
Ny COO for DACHSER Air & Sea Logistics

Siden årsskiftet er Tobias Burger (46) ny Chief Operations Officer (COO) for Air & Sea Logistics og medlem af Executive Board. Den ny COO lægger fokus på vækst på de globale markeder og på integreret stykgodstransport.

08.01.2024
Tyskland: Blokade af vejnettet og strejker

Mandag den 8. januar har landmænd i Tyskland valgt at blokere store dele af det tyske vejnet i politisk protest. Derudover er der varslet strejker og blokader fra aktører i transport- og logistikbranchen. Det kan potentielt påvirke din forsyningskæde.

21.12.2023
DACHSER overtager Frigoscandia AB

Med opkøbet af den svenske fødevarelogistikudbyder Frigoscandia AB styrker DACHSER sit Food Logistics-netværk i Norden. Overtagelsen forudsætter de europæiske konkurrencemyndigheders godkendelse.

19.12.2023
Søfragt: Situationen i Det Røde Hav

Situationen i Det Røde Hav er eskaleret, og det påvirker logistikken. Vi giver et overblik her.

13.12.2023
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev gør vi status over 2023 – et på mange måder overraskende år. Men vi ser også fremad mod næste år og prøver at være på forkant med udviklingen. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

2
13.12.2023
DACHSER lancerer fremtidens terminal i Danmark

Logistikleverandøren DACHSER tager et skridt ind i fremtidens logistik ved at lancere den innovative @ILO-teknologi, der øger gennemsigtigheden og automatiserer scanningsprocesserne på terminalen, hos vejtransportfilialen i Hvidovre.

13.12.2023
Årsrapport om samarbejdet med børnehjælpsorganisationen terre des hommes

Siden 2005 har DACHSER støttet børnehjælpsorganisationen terre des hommes med det formål at forbedre udsatte børns og unges levevilkår og uddannelsesmuligheder. Årsberetningen for 2022 giver et overblik over de verdensomspændende projekter og deres resultater.

Se mere her

Vi udvider netværket

I første halvdel af 2024 åbner vi en ny filial i Aalborg, som skal blive et knudepunkt for forbindelser til vores nordiske stykgodsnetværk.

Fundamentet for fremtiden er lagt med 2.046 kvadratmeter terminal og 471 kvadratmeter kontor i Port of Aalborgs erhvervspark. Læs mere om udvidelsen her:

Få mere at vide

Fakta land (2022)

847700000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
914300
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial