Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
eLogistics

DACHSER News

Market Information 20.10.2020
Vi har opdateret vores Brexit-tjekliste

Den 31. januar 2020 trådte Storbritannien ud af den Europæiske Union. Vi befinder os i øjeblikket i en overgangsfase, der varer til og med den 31. december 2020. Hvis denne frist skulle være blevet udskudt yderligere, skulle en aftale om dette have været på plads inden den 1. juli 2020, og det er derfor ikke længere muligt at forlænge overgangsfasen.

Storbritannien vil ikke længere være en del af det indre europæiske marked og toldunionen fra og med den 1. januar 2021. Hvis Storbritannien og EU ikke kan blive enige om en udtrædelsesaftale i den resterende overgangsfase, før denne dato, vil handel med Storbritannien fremover være omfattet af Verdenshandelsorganisationens regler for international handel.

Hos DACHSER kan vi ikke påvirke den politiske situation i Storbritannien, men vi kan hjælpe dig med at forberede dig så godt som muligt på de nye toldprocedurer. Derfor har vi opdateret og tilpasset vores Brexit-tjekliste i forhold til den aktuelle situation. Du finder dokumentet til download nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

News 13.10.2020
Todimensionelle koder – et kig på fremtidens teknologier

Hvad er idéen bag todimensionelle koder egentlig? Og hvilke fordele giver de for netop logistikbranchen?

2
News 07.10.2020
SCANGRIP: en innovativ forsyningskæde

Forsyningskæder er et varmt emne for tiden. Hvilken rolle spiller forsyningskæden for, hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisetider? Hvordan fremtidssikrer du din forsyningskæde? Vi har taget et nærmere kig på vores samarbejde med vores kunde SCANGRIP – en sand innovatør.

Market Information 29.09.2020
Golden Week i Kina: Indvirkning på transporten

Helligdagene varer fra den 1. oktober-8. oktober. Fabrikkerne stopper produktionen, og flere rederier melder om aflyste afgange.

News 29.09.2020
"Vores kompas peger os i den rigtige retning"

Hvordan man trodser svære omstændigheder, samtidig med at man udnytter mulighederne – Bernhard Simon, CEO for DACHSER, om krisestyring som en del af DACHSERs kultur.

News 21.09.2020
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Sammen kommer vi igennem krisen – hvordan DACHSER skaber endnu tættere bånd til vores kunder og samarbejdspartnere.

News 17.09.2020
"Enhver krise byder også på muligheder"

Coronapandemien har ramt luftfragtindustrien hårdt – og har måske forandret den for altid. I dette interview fortæller Timo Stroh, som er Head of Global Air Freight hos DACHSER Air & Sea Logistics, om den aktuelle situation på markedet for luftfragt, fleksible løsninger i krisen, og han giver et forsigtigt optimistisk syn på fremtiden.

Press Release 15.09.2020
Ny Country Manager for Air & Sea Logistics Denmark

Birger Tejls (49) er tiltrådt som Country Manager for DACHSER Denmarks kontor for Air & Sea Logistics i Hvidovre, hvor han skal være med til at styrke DACHSERs position på det danske marked for sø- og luftfragt.

Market Information 01.09.2020
Brexit: Hvad skal du vide?

Vi vil gerne holde dig informeret om den aktuelle udvikling i forbindelse med Storbritanniens udtræden af EU, da det kan få betydning for din virksomhed.

News 31.08.2020
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev får du blandt andet nyheden om vores årsregnskaber for 2019, hvor vi fortsætter den positive kurve, DACHSER Nordic har befundet sig på de seneste mange år. Vi har også fokus på virksomhedskultur og værdier – den lim, der binder organisationen sammen.

Seneste nyt om coronavirus

Alle nyheder og opdateringer om coronavirus.

Klik her, og se hvilke forholdsregler, vi tager hos DACHSER. Her finder du også seneste nyt om vores drift.

Få mere at vide

Fakta land (2019)

744147000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1100390
Forsendelser
Mere