Karriere Mediaroom

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Hold dig opdateret, og følg med i de seneste tendenser inden for logistik.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

Miljøvenlig logistik

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Med effektiv logistik og tekniske innovationer vil vi bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

Mediaroom

15.09.2023
Tyskland hæver vejafgifterne

Den tyske forbundsregering har besluttet at hæve vejafgifterne for lastbiler den 1. december 2023. Stigningen gælder for lastbiler med en totalvægt på mere end 7,5 tons. Hvor meget afgiften hæves, afhænger af det enkelte køretøjs specifikationer.

14.09.2023
50 år i transport og logistik

Den 10. september 2023 kan René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic fejre 50 år i transport- og logistikbranchen. Vi har talt med ham om, hvordan transportbranchen tog sig ud, da han trådte de første spæde skridt i sin karriere, til hvordan den ser ud nu og i fremtiden.

11.09.2023
Den kinesiske højtid Golden Week påvirker logistikken

Fra den 29. september til 6. oktober vil de fleste virksomheder og fabrikker i Kina holde lukket. Det påvirker de internationale forsyningskæder, når en af verdens vigtigste økonomier holder lukket en uge i træk.

07.09.2023
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores seneste nyhedsbrev er spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

2
07.09.2023
Lange relationer skaber stabilitet i krisetid

Trods hård konkurrence holder nogle virksomheder fast i de lange samarbejder med logistikleverandører. Når kriserne rammer, viser det sine fordele. ”Når du har et samarbejde med en logistikudbyder, der har kørt over lang tid, kan du ordne tingene uden for meget usikkerhed,” siger ekspert i logistik.

2
06.09.2023
Tallene er den røde tråd

Når hverdagen bliver rutinepræget, er det måske på høje tid at lære noget nyt. Men hvordan lægger vi det forudsigelige bag os, giver posen en ordentlig rystetur og finde nogle helt nye brikker frem i vores arbejdsliv? For Lajla Svare, Business Controller for DACHSER Denmark i Hvidovre, er det nysgerrigheden, der driver værket.

2
06.09.2023
Syntetiske brændstoffer: Et lyspunkt eller en blindgyde? 

Gang på gang blusser debatten om syntetiske brændstoffer op i diskussioner om klimaindsatsen i transportsektoren. Nogle ser syntetisk fremstillede brændstoffer som fremtidens værdifulde teknologi, mens andre beskriver dem som uøkonomiske og meningsløse.

05.09.2023
Langvarige relationer muliggør satsning på el

Siden februar 2023 har DACHSER Denmark leveret emissionsfrit til udvalgte postnumre i København. To ellastbiler forsyner nu dagligt virksomheder i Hovedstaden med varer, men hvad er fremtiden inden for grøn transport? Ifølge logistikleverandøren må den grønne omstilling i transportbranchen ske gradvist for virkelig at være bæredygtig.

30.08.2023
DACHSER Denmark udnævner en Country Manager for vejtransporten

I et tiltag for at styrke logistikleverandørens ledelsesstruktur i Danmark og fortsætte de seneste års stime af positive resultater, har DACHSER Denmark udpeget en Country Manager, der skal stå i spidsen for selskabets danske aktiviteter inden for vejtransport.

25.08.2023
DACHSER og FERCAM etablerer joint venture i Italien

Et mangeårigt partnerskab fører nu til et joint venture inden for stykgods og kontraktlogistik. FERCAM overfører sine divisioner Distribution (stykgods) og Logistics (kontraktlogistik) til et joint venture med DACHSER under navnet "DACHSER & FERCAM Italia S.r.l.". DACHSERs andel på 80 procent i det nye selskab styrker og fuldender virksomhedens europæiske netværk. Overdragelsen af kontrol afventer stadig de relevante konkurrencemyndigheders godkendelse.

Se mere her

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2022)

847700000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
914300
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial