Karriere Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
Du kan finde hele viften af eLogistics-apps her

DACHSER News

26.10.2021
Nøgleteknologier for grøn elektricitet – et kig på fremtidens teknologier

Hvad handler grøn elektricitet egentlig om? Og hvilke fordele tilbyder den netop os i logistikbranchen? Vi tager et kig på de teknologier, der er til rådighed, og hvor de er på vej hen.

20.10.2021
Luftfragt: Situationen i lufthavnene PVG, HKG og FRA

Markedet for luftfragt er fortsat udfordret efter den "Golden Week" i Kina. Med denne opdatering vil vi give dig et kort overblik over situationen i de vigtigste lufthavne, vi bruger i Kina og Tyskland.

18.10.2021
Det summer med nye idéer i Zevenaar

I foråret startede et nyt bæredygtighedsprojekt hos DACHSER i Zevenaar i form af bikuber. Projektet yder et bidrag til bevarelse af vigtige insekter.

15.10.2021
Book dine forsendelser i god tid op til jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for dine forsendelser, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har gods, der skal transporteres op til jul.

12.10.2021
Den aktuelle situation vedrørende kvalificerede medarbejdere til logistikbranchen

Logistik er en arbejdskraftintensiv branche. Især i denne sektor strammer situationen i øjeblikket til på markedet for kvalificerede medarbejdere, hvilket betyder, at det er en stor udfordring at finde, oplære og fastholde medarbejdere på lang sigt. Med denne opdatering vil vi give et overblik over den aktuelle markedssituation.

05.10.2021
Margret brænder for at hjælpe

Uddannelse er en væsentlig komponent – og 24-årige Margret Hans gør alt, hvad hun kan, for at hjælpe med at gøre det til en fast del af børn liv. Siden 2015 har DACHSER og børnehjælpsorganisationen Terre des Hommes samarbejdet om at hjælpe børn med at få en uddannelse og dermed opnå et mere uafhængige liv.

28.09.2021
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Det er ikke ofte, at logistikken får så meget spalteplads i nyhederne og branchemedierne, som den har fået i de sidste par måneder. Den globale økonomi er ved at komme sig over chokket fra pandemien, og mange steder kører produktionen igen for fuld kraft. Men artikler om manglen på råvarer, produkter, containere, paller, chauffører og kapacitet i vej-, sø- og luftfragten lægger en dæmper på denne optur.

27.09.2021
Golden Week i Kina: Indvirkning på logistikken

Golden Week i Kina – en hel uge med helligdage, som ligger i oktober – nærmer sig. Her finder du information om, hvordan helligdagene påvirker vores aktiviteter inden for sø- og luftfragt.

23.09.2021
DACHSER Finland investerer i biogaslastbiler

Logistikleverandørens beslutning om at investere i teknologi til lavemissionstransporter gør, at DACHSER Finlands kortdistanceflåde allerede nu opfylder de emissionsreduktionsmål for 2030, som den finske regering har fastsat. Dermed kan virksomheden forsyne Helsinki og omegn på en mere bæredygtig måde.

20.09.2021
Luftfragt: Situationen i Shanghai Pudong Airport (PVG)

Vi giver et overblik over den aktuelle status i Shanghai Pudong Airport (PVG).

Det skal du vide om brexit

Vores brexit-projektteam har udstukket kursen for et velfungerende og sikkert logistiknetværk til og fra Storbritannien.

Mange virksomheder, der er afhængige af en problemfri transport af deres produkter, er nødt til at forberede sig på brexit nu for at holde gang i deres varestrømme. Du finder al relevant information om brexit her:

Få mere at vide

Fakta land (2020)

692800000
Omsætning i DKK (netto, konsolideret)
3
Filialer
999400
Sendinger
Mere