Karriere Mediaroom

Velkommen til vores hjemmeside!

På vores hjemmeside finder du alt om vores services og de seneste nyheder om virksomheden.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

DACHSER News

10.08.2022
Terre des hommes og DACHSER støtter familier i Ukraine

I august 2022 har de mangeårige partnere lanceret et fælles projekt i de ukrainske byer Kharkiv, Dnipro, Lviv og Uzhhorod. Projektet skal give børn, unge og deres familier terapeutisk hjælp til at komme igennem krigens traumer.

01.08.2022
Alternativ rute til jernbanetransport

For fortsat at kunne tilbyde en jernbaneforbindelse mellem Kina og Europa udvider DACHSER nu sin Rail Services-portefølje med lanceringen af en togforbindelse mellem Xi’an og Budapest. Det sker med øjeblikkelig virkning og med afgang to gange om ugen ad den såkaldte ”Middle Corridor”.

19.07.2022
Storbritannien indfører nyt toldsystem

I Storbritannien erstattes det nuværende CHIEF-system (Customs Handling of Import and Export Freight) af det nye system CDS (Customs Declaration Service). Importører i Storbritannien skal derfor forberede sig på ændringer.

14.07.2022
Yderligere strejkevarsel i tyske havne

Varslingsstrejker blev allerede afholdt med kort varsel i havnene i Hamborg og Bremerhaven den 9. juni 2022. Yderligere varslingsstrejker vil finde sted i tyske havne fra torsdag den 14. juli 2022 til lørdag den 16. juli 2022.

13.07.2022
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Mod og selvtillid er altid gode egenskaber, og i øjeblikket er de vigtigere end nogensinde, for lige nu lader udfordringerne og kriserne til at komme i en lind strøm. På tidspunkter som dette kan vi ikke gøre andet end at se fremad, udvikle nye løsninger og gøre vores bedste for ikke at miste modet. Midt i al usikkerheden tager vi i egen hånd for at præstere det bedste for vores kunder. Det kan du læse om i det seneste nummer af DACHSER magazine.

08.07.2022
Store præstationer

Alexander Tonn har været COO for Road Logistics hos DACHSER siden januar 2021. Han er 48 år og har ansvaret for driften af forretningsområdet Road Logistics med divisionerne European Logistics og Food Logistics. Vi har talt med ham om hans erfaring, netværksekspertise og personlige mål.

07.07.2022
Flaskehalse i europæiske lufthavne

Det stigende antal afgange fra lufthavnene i Europa har medført flaskehalse, især i Frankfurt, Amsterdam og Paris. Desuden er der varslet strejke i Paris-CDG fra den kommende weekend. Vi følger situationen nøje og finder alternative løsninger.

07.07.2022
Med DACHSER på den sydlige rute: fulload fra Kina til Europa

Krigen i Ukraine har også haft konsekvenser for den interkontinentale landtransport mellem Asien og Europa. Det er blevet umuligt at køre gennem Rusland og Belarus samt gennem selve konfliktzonen. DACHSER har dog fortsat kunne tilbyde sin service med høj pålidelighed via en alternativ sydlig rute.

05.07.2022
Sikker emballering

Det at kunne transportere varer, uden at de bliver beskadiget, spiller en alt større rolle i nutidens komplicerede forsyningskæder. Hvordan kan passende emballering og planlægning hjælpe? Vi har spurgt en ekspert, nemlig Stephan Wnuck, Team Leader Loss & Damage hos DACHSER.

3
24.06.2022
Megatrends inden for logistik

Hvilken fremtid skal logistikudbydere forberede sig på? Hvilke tendenser og udviklinger vil forme og omforme sektoren i tiden, der kommer? Og hvordan ser DACHSER på det hele?

DACHSER Mediaroom

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2021)

770400000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
965500
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial