Karriere Mediaroom

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Hold dig opdateret, og følg med i de seneste tendenser inden for logistik.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

Mediaroom

01.12.2023
De former fremtiden gennem kodning

Ved at skabe gennemsigtige processer, sporing af forsendelser i realtid, korte svartider og nøjagtig styring af forsyningskæder på tværs af lande og kontinenter kan digitalisering løfte logistikken til et nyt niveau. Hvad betyder det for DACHSERs netværk? Og hvad får kunderne ud af det? Det spørger vi DACHSERs CEO, Burkhard Eling, og CDO, Stefan Hohm, om.

31.10.2023
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Vores seneste nyhedsbrev er spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Temaet er ”den gode idé”, som vi udforsker i forskellige sammenhænge. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

2
31.10.2023
Modtager logistikpris for digital tvilling

Den tyske brancheforening for logistik BVL anerkender samarbejdet mellem Fraunhofer IML og DACHSER med den prestigefyldte German Logistics Award 2023. Prisen får de for deres innovative digitale tvilling, der kaldes @ILO (Advanced Indoor Localization and Operations), og som blev skabt og udviklet i DACHSER Enterprise Lab.

26.10.2023
Sådan fungerer @ILO

I @ILO-terminalen bliver pakker helt automatisk identificeret, lokaliseret, målt og registreret i transportstyringssystemet – både når de ankommer, når de står i terminalen og når de forlader den igen. Med denne teknologi er det ikke længere nødvendigt at skanne stregkoder manuelt eller mærke pakkerne yderligere.

26.10.2023
DACHSER lancerer emissionsfri levering i 12 byer i Europa

Inden udgangen af 2025 planlægger logistikudbyderen at lancere emissionsfri i yderligere 12 byer i Europa: Amsterdam, Barcelona, Dublin, Hamborg, Köln, London, Malaga, Rotterdam, Stockholm, Toulouse, Warszawa og Wien. Derudover vil man udvide det område i Paris, hvor virksomheden pt. leverer emissionsfrit.

2
25.10.2023
Går din virksomhed glip af gode idéer?

I Danmark har vi forsket i ledelse i over 100 år. Spørgsmålet om, hvad der er god og dårlig ledelse, er i høj grad noget, der optager os – for hvordan kan god ledelse bidrage til virksomheders succes? Eller fiasko? For Operations Manager Nicolai Winter handler det blandt andet om at blive ved med at stille spørgsmål.

25.10.2023
Husk at booke i god tid før jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for din forsyningskæde, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har varer, der skal nå frem inden jul.

3
19.10.2023
Større end at flytte gods fra A til B

At holde den globale økonomi i bevægelse ved at transportere varer over hele verden er drivkraften for mange i logistikbranchen, når de går på arbejde. Men Claus Hansen, CEO for Baton Transport, ville gøre en forskel, og da han ligesom andre transportvirksomheder indså omfanget af den chaufførmangel, der blussede op i 2022, vidste han, at det var tid til at skride til handling.

2
17.10.2023
”Sol, skyer og regn – vi har det hele”

Transportbranchen er foranderlig. Forsyningskæderne bliver mere og mere komplicerede, og mangel på arbejdskraft og geopolitiske ændringer kan skabe udfordringer for transporten af essentielle varer til vores samfund. Men hvad siger chaufførerne selv? I vores artikelserie om chaufførmangel stiller vi skarpt på dem, der sørger for vores forsyninger.

05.10.2023
Familiedag støtter klovnenæser i Danmark

Hvert år bliver mere end 240.000 børn indlagt på Danmarks hospitaler. Med sine 70 uddannede hospitalsklovne arbejder foreningen Danske Hospitalsklovne hver dag for at styrke livsglæden hos de indlagte børn og deres familier. For at støtte op om det værdifulde arbejde inviterede DACHSER Denmark i Hvidovre sine ansatte og deres familier til familiedag krydret med klovneløb og indsamling af skrald på Avedøre Holme.

Se mere her

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2022)

847700000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
914300
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial