Karriere Mediaroom

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Her får du nyheder om de seneste tendenser inden for logistik.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

Mediaroom

05.07.2024
Sommertrafik i Europa

Der er mange lande i Europa, som har dage med kørselsforbud i løbet af sommeren. Det kan få betydning for din logistik.

01.07.2024
Stigning i belgisk vejafgift

Vejafgiften i Belgien hæves med virkning fra den 1. juli 2024. Hvor meget vejafgiften stiger, afhænger af det enkelte køretøjs specifikationer og region.

28.06.2024
Luftfragt: Kapacitetsudfordringer

Den geopolitiske situation i Det Røde Hav og dens konsekvenser for søfragtmarkedet påvirker nu også markedet for luftfragt. Her får du indblik i, hvordan det kan påvirke din forsyningskæde.

27.06.2024
OL i Frankrig påvirker logistikken 

Frankrig forbereder sig i øjeblikket på at være vært for De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Paris og flere andre franske byer denne sommer. Legene afholdes fra den 26. juli-11. august og 28. august-8. september. Vi giver her et overblik over, hvordan det kan påvirke din forsyningskæde.

04.06.2024
Gik du glip af det seneste nyhedsbrev fra os?

Hos DACHSER tror vi på kvalitet frem for kvantitet, for der er en god grund til, at det er en kliche. I vores andet 2024-nyhedsbrev til dig har vi håndplukket historier fra vores netværk, der er i konstant udvikling. Du får blandt andet historien om en filialåbning i Aalborg. Læs mere og husk, at du kan tilmelde dig og få kvalitet direkte i indbakken.

2
30.05.2024
Et øje på alt

I en verden, hvor alting konstant går hurtigere og hurtigere, bliver forudsigelighed og gennemsigtighed centrale udfordringer for de virksomheder og logistikeksperter, der opererer i Europa. For at implementere sporing i realtid inden for stykgodstransport har DACHSER udstyret veksellad og sættevogne med 5G/LPWAN-kompatible sporingsenheder koblet til intelligente it-systemer.

28.05.2024
Overgang til DMS Eksport

Onsdag den 29. maj 2024 lukkes Toldstyrelsens platform e-Export. Overgangen til det nye system DMS Eksport kan medføre udfordringer i forhold til IT-kapaciteten.

27.05.2024
Nye UIT-koder i Rumænien

Fra den 1. juli 2024 vil det være obligatorisk at angive en UIT-kode for alle forsendelser i Rumænien. Vi giver et overblik over, hvad du skal gøre, hvis du har gods til eller fra Rumænien.

22.05.2024
Stykgods til søs

Angreb på fragtskibe i Det Røde Hav, omveje og forsinkelser. De udgør i stigende grad en trussel mod effektiv transport af varer og dermed også mod den internationale samhandel. I dette interview forklarer Christian Kruse, Head of Global Ocean Freight LCL, den rolle, som interkontinental stykgodstransport – LCL-tjenester (Less than Container Load) – spiller, og hvilke konkrete fordele der er ved søfragt af stykgods.

14.05.2024
Startskud for DACHSERs filial i Aalborg

DACHSER Denmark udvider sit netværk med en ny vejtransportfilial i Aalborg i Port of Aalborgs erhvervspark. Filialen er nu taget i brug, og logistikleverandøren betjener kunder i de nordligste dele af Danmark.

Se mere her

Vi er åbnet i Aalborg

Vi har åbnet en ny filial i Aalborg, som skal blive et knudepunkt for forbindelser til vores nordiske stykgodsnetværk.

Fundamentet for fremtiden er lagt med 2.046 kvadratmeter terminal og 471 kvadratmeter kontor i Port of Aalborgs erhvervspark. Læs mere om udvidelsen her:

Få mere at vide

Fakta land (2023)

772600000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
828500
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial