Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
Du kan finde hele viften af eLogistics-apps her

DACHSER News

News 24.11.2020
"Hvad brexit angår, stikker mange virksomheder hovedet i busken"

Brexit er gennemført, og om et par uger udløber overgangsfasen. Uanset hvilke aftaler EU og Storbritannien måtte indgå på kort sigt, vil der ske et kraftigt fald i transporten af varer til og fra Storbritannien den 1. januar 2021. Steffen Wiese, som er salgschef i Nord- og Centraleuropa for European Logistics hos DACHSER, fortæller, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, og advarer om, at nogle virksomheder endda risikerer at komme for sent i gang med forberedelserne.

Press Release 20.11.2020
DACHSER åbner ny filial i Finland

DACHSER Finland har for nylig taget sin nye logistikterminal i brug. Den globale logistikudbyder udvider sit tjenesteudbud til det finske marked med sin første crossdock-facilitet i Kerava i Helsinki-området.

News 16.11.2020
"De stærke alliancer inden for logistik vil fortsat modstå coronavirussen"

Det at arbejde hånd i hånd med kunder og samarbejdspartnere om at holde forsyningskæderne i gang og at kunne stole på hinanden, selv i krisetider – for Bernhard Simon, CEO for DACHSER, er det afgørende for efterårets forretningsaktiviteter i coronaens tegn.

Market Information 05.11.2020
Book dine forsendelser i god tid op til jul

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for dine forsendelser, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har gods, der skal transporteres op til jul.

News 03.11.2020
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Coronakrisen har tvunget os til at finde nye måder at arbejde på og digitalisere flere af vores interaktioner. Samtidig har den løftet innovationen til nye højder – og det er det, der er temaet for dette nyhedsbrev.

News 26.10.2020
Ekspert i sø- og luftfragtsystemer

Hvordan sørger man for at vedligeholde vidensdelingen i et globalt netværk af eksperter, når krisetider begrænser mulighederne for at mødes fysisk? Hvordan sørger man for konstant at optimere og ensrette arbejdsprocesser og systembrug både lokalt og globalt? Vi har talt med Thomas Bech – certificeret ekspert i sø- og luftfragtsystemer – om procesoptimering, der især er vigtig i krisetider.

News 26.10.2020
DACHSER Award 2020-vinder kåret på digital konference

Onsdag den 9. september 2020 var det tid til den årligt tilbagevendende supply chain-konference, Supply Chain Leaders Forum, som i år blev afholdt digitalt. Vinderen af DACHSER Award 2020 blev Jacob Henckel for sit HD-afgangsprojekt om omkostninger ved variation og designfejl i mekaniske produkter.

Market Information 20.10.2020
Vi har opdateret vores Brexit-tjekliste

Den 31. januar 2020 trådte Storbritannien ud af den Europæiske Union. Vi befinder os i øjeblikket i en overgangsfase, der varer til og med den 31. december 2020. Hvis denne frist skulle være blevet udskudt yderligere, skulle en aftale om dette have været på plads inden den 1. juli 2020, og det er derfor ikke længere muligt at forlænge overgangsfasen.

Storbritannien vil ikke længere være en del af det indre europæiske marked og toldunionen fra og med den 1. januar 2021. Hvis Storbritannien og EU ikke kan blive enige om en udtrædelsesaftale i den resterende overgangsfase, før denne dato, vil handel med Storbritannien fremover være omfattet af Verdenshandelsorganisationens regler for international handel.

Hos DACHSER kan vi ikke påvirke den politiske situation i Storbritannien, men vi kan hjælpe dig med at forberede dig så godt som muligt på de nye toldprocedurer. Derfor har vi opdateret og tilpasset vores Brexit-tjekliste i forhold til den aktuelle situation. Du finder dokumentet til download nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

News 13.10.2020
Todimensionelle koder – et kig på fremtidens teknologier

Hvad er idéen bag todimensionelle koder egentlig? Og hvilke fordele giver de for netop logistikbranchen?

2
News 07.10.2020
SCANGRIP: en innovativ forsyningskæde

Forsyningskæder er et varmt emne for tiden. Hvilken rolle spiller forsyningskæden for, hvordan din virksomhed klarer sig igennem krisetider? Hvordan fremtidssikrer du din forsyningskæde? Vi har taget et nærmere kig på vores samarbejde med vores kunde SCANGRIP – en sand innovatør.

Seneste nyt om coronavirus

Alle nyheder og opdateringer om coronavirus.

Klik her, og se hvilke forholdsregler, vi tager hos DACHSER. Her finder du også seneste nyt om vores drift.

Få mere at vide

Fakta land (2019)

744147000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1100390
Forsendelser
Mere