Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
eLogistics

DACHSER News

Press Release 08.04.2020
Fortsat fremgang for DACHSER

Mens den globale økonomi bliver stadig svagere, formåede DACHSER at fortsætte sin vækst i 2019. Logistikudbyderens konsoliderede nettoomsætning præsterede en stabil stigning på 1,6 procent til 5,66 mia. euro. Drivkraften bag væksten var igen forretningsområdet Road Logistics, hvis nettoomsætning steg med 2,9 procent til 4,60 mia. euro. Til sammenligning oplevede forretningsområdet Air & Sea Logistics et fald på 4,1 procent, der primært skyldtes svagere efterspørgsel efter luftfragt fra kunder i bilbranchen.

2
Press Release 27.03.2020
DACHSER offentliggør fremtidens direktion

Efter 31 års tæt samarbejde i operationelle lederstillinger hos DACHSER træder CEO Bernhard Simon og hans stedfortræder Michael Schilling, COO Road Logistics, i 2021 ind i bestyrelsen med Bernhard Simon som formand. Fra den 1. januar 2021 bliver Burkhard Eling, der blev en del af DACHSERs Executive Board i 2013 som CFO, den nye CEO for den familieejede logistikvirksomhed.

News 24.03.2020
Brexit: Hvad sker der nu?

Storbritannien er nu officielt trådt ud af Den Europæiske Union, og Brexit er blevet en realitet. Men det er kun begyndelsen. I overgangsperioden, der varer indtil udgangen af 2020, vil Brexit ikke få nogen større indvirkning på erhvervslivet og logistikken hverken på den ene eller anden side af den engelske kanal. Men hvad sker der så?

News 11.03.2020
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Champagne – der er næsten ingen anden drik i verden, der udstråler lige så meget charme, luksus og joie de vivre som champagne. Ikke blot produktionen af de dyre dråber kræver stor omhu, men også transporten fra vinmarken til butikshylden eller til et eksklusivt event kræver en logistikindsats af høj kvalitet.

News 27.02.2020
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I vores seneste nyhedsbrev får du historien om Maiken Jonassen, Freight Forwarding Assistant hos DACHSER Denmark i Hvidovre, som er blevet repræsentant for de unge speditører i Danske Speditørers udvalg Young Freight Forwarders. Du får også nyheden om DACHSER Finland Oy, der åbner en ny logistikterminal til vejtransport i 2020.

News 25.02.2020
En ny generation af speditører

For godt to år siden startede Maiken Jonassen sin rejse ind i speditionsverdenen, da hun tog hul på en elevuddannelse hos DACHSER Denmark. Som dedikeret medarbejder har hun en innovativ indstilling og masser af idéer til, hvordan hun som ung speditør kan præge branchen. På den sidste etape af sin uddannelse tog hun derfor et langt skridt ind i inderkredsen af garvede speditører og blev repræsentant for de unge speditører med sit engagement i Young Freight Forwarders.

2
News 25.02.2020
Corporate Compliance – et spørgsmål om virksomhedskultur

Flere og flere virksomheder har indset vigtigheden af at implementere formelle retningslinjer for compliance. Klare retningslinjer for compliance kan være en række mekanismer i virksomheden, der forhindrer brud på reglerne og uetisk opførsel blandt medarbejderne i virksomheden. Men hvordan gør man det?

News 25.02.2020
DACHSER investerer i Finland

DACHSER Finland Oy udvikler sin forretningsmodel på det finske marked. En ny logistikterminal til vejtransport skal stå færdig i Kerava i anden halvdel af 2020, og det vil forbedre eksport- og importmulighederne for den finske industri kraftigt.

Market Information 20.02.2020
National strejke i Frankrig fortsætter i februar og marts

Den franske strejke mod en ny pensionsreform har varet i flere måneder, og de involverede parter har endnu ikke fundet en løsning. Der er planlagt yderligere aktioner i strejken den 20. og 27. februar og den 5. marts. Det kan få betydning for din forsyningskæde.

Nedenfor har vi listet nogle af de vigtigste konsekvenser for sø-, luft- og jernbaneservices:

 • Der er planlagt strejke i de franske havne den 20. og 27. februar og den 5. marts.
 • Der er mangel på chauffører og forsinkelse på fragtskibene.
 • Omdirigering af sendinger via Antwerpen er muligt, men også her må du forvente forsinkelser, da både vognmænd og rederier er stærkt overbelastet som følge af strejken.
 • Der må forventes 2-3 ugers forsinkelse på sendinger, der kræver specialudstyr.
 • Jernbaneservices påvirkes ikke
 • Luftfragt påvirkes heller ikke

Vi arbejder stærkt for at tilbyde dig de bedste alternative løsninger og informerer løbende om, hvordan situationen påvirker din forsyningskæde.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Market Information 18.02.2020
Seneste nyt om vores drift i Kina

Vi opdaterer løbende med seneste nyt om vores driftsstatus og udviklingen i Kina.

Generel status
Fabrikker og virksomheder genoptager gradvist arbejdet, men langsomt. Myndighederne arbejder hårdt for at begrænse spredningen af den nye coronavirus COVID-19, som WHO for nylig har døbt den. For at forhindre, at hele arbejdspladser bliver inficeret, skal virksomheder i de berørte områder indsende ansøgninger til de lokale myndigheder, før de får lov til at genoptage arbejdet.

Status for vores filialer i Kina
Alle DACHSERs filialer er igen i drift. Nogle af filialerne er lukkede, mens de gennemgår ansøgningsprocessen, men personalet arbejder stadig hjemmefra og håndterer på den måde den daglige drift. Det betyder, at de fleste enheder i forsyningskæden stadig ikke er på fuld kapacitet, hvorfor du må forvente forsinkelser i nogle processer.

 • Alle vores filialer bortset fra Nanjing, Kunshan og Wuhan har genoptaget arbejdet med begrænset personale på grund af lokale karantæneprocedurer og sikkerhedsforanstaltninger.
 • Filialen i Nanjing og terminalen i Kunshan genoptager arbejdet, når de lokale myndigheder har godkendt en genåbning af filialerne.
 • Wuhan er lukket og planlægger at åbne igen den 24. februar, med forbehold for eventuelle ændringer på grund af den aktuelle situation.
 • De fleste af vores medarbejdere arbejder hjemmefra.
 • Vores filial i Hong Kong kører på fuld drift. Vi følger fortsat situationen nøje og giver besked i tilfælde af, at der sker yderligere ændringer i driften.

Logistik i Kina
Selvom vi gør vores allerbedste for, at din forsyningskæde fortsat kører så glat som muligt, beder vi dig være opmærksom på, at andre dele af forsyningskæden endnu ikke fungerer med fuld kapacitet. Luftfartsselskaber og terminaler genoptager gradvist arbejdet med begrænset personale. Nedenfor har vi listet nogle af de konsekvenser, der er inden for vejtransport, sø- og luftfragt.

Vejtransport:

 • Mangel på chauffører, da der kun er et begrænset antal vognmænd, der har fået tilladelse til at genoptage driften.
 • Den indenrigs vejtransport er lige nu hæmmet, især i byer og mellem provinser som følge af de skærpede regler for vejtransport.
 • Der er stærk kontrol ved indfaldsvejene til Shanghai, hvilket kan påvirke leveringer til Shanghai havn og Shanghai Pudong Airport
 • Der kræves et transportcertifikat for lastbilder, der skal ind i eller ud af Hubei-provinsen.

Luftfragt:

 • Flyselskaber har genoptaget godstransport til og fra Kina
 • Mange af flyselskaberne har dog problemer med kapaciteten, da passagerflyvninger til og fra Kina fortsat er indstillet.
 • Charterservices er mulige med fast transittid for kunder med presserende sendinger.

Søfragt:

 • Rederier har begrænset sejlads til og fra Kina.
 • Havneterminalerne er operationelle, bortset fra i Wuhan.
 • Mangel på udstyr er en udfordring.
 • Containertransport genoptages i gennemsnit på 50% af den normale kapacitet.
 • USA og Vietnam har karantænekrav til skibe, der afsejler fra kinesiske havne.

Hos DACHSER har vi taget nogle foranstaltninger og vil tilbyde dig de bedste alternative løsninger, for at vi kan holde din forsyningskæde i gang og så vidt muligt undgå forsinkelser for dine sendinger.

Vi vil fortsat følge situationen meget nøje og informerer løbende om eventuelle ændringer i driften. Hold øje med vores hjemmeside for seneste nyt om, hvordan situationen i Kina påvirker din forsyningskæde. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine sendinger, er du velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Seneste nyt om coronavirus

Alle nyheder og opdateringer om coronavirus.

Klik her, og se hvilke forholdsregler, vi tager hos DACHSER. Her finder du også seneste nyt om vores drift.

Få mere at vide

Fakta land (2018)

708000000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1080970
Forsendelser
Mere