Karriere Mediaroom

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Hold dig opdateret, og følg med i de seneste tendenser inden for logistik.

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

Miljøvenlig logistik

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Med effektiv logistik og tekniske innovationer vil vi bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

DACHSER News

23.03.2023
DACHSERs vækst tager endnu et stort skridt fremad

DACHSER genererer en milliard euro ekstra i omsætning og planlægger investeringer til en værdi af mere end 300 millioner euro. For regnskabsåret 2022 rapporterer logistikudbyderen DACHSER en omsætning på 8,1 milliarder euro. Det er en stigning på 14,9 procent, hvilket betyder, at virksomheden præsterer tocifret vækst for andet år i træk.

17.03.2023
30 procent mindre drivhusgasemissioner

Luftfragtkunder får nu mulighed for at vælge bæredygtigt flybrændstof. 

02.03.2023
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

Årets første nyhedsbrev fra DACHSER er ude. Som sædvanligt er det spækket med spændende nyheder fra logistikkens verden, som vi har håndplukket til dig. Læs mere, og husk at du kan tilmelde dig, så du får det direkte i indbakken.

01.03.2023
DACHSER får ny Operations Manager i Hvidovre

Nicolai Winter er navnet på logistikvirksomheden DACHSER Denmarks nye Operations Manager i Hvidovre. Han skal blandt andet stå i spidsen for at optimere processerne i filialen og søsætte nye projekter med bæredygtige logistikløsninger.

01.03.2023
DACHSER Denmark investerer i elektrisk terminaltraktor

I februar lancerede DACHSER Denmark et projekt med emissionsfrie leveringer til centrum af København. I samme ombæring har logistikvirksomheden kastet sig ud i en række andre tiltag for at mindske sit CO2-aftryk. Blandt andet har logistikvirksomhedens filial i Hvidovre netop fået leveret en elektrisk terminaltraktor – den første af sin slags hos DACHSER.

01.03.2023
Luftfragt – undgå de typiske fejl

Skal du sende varer med luftfragt, er der mange faldgruber. Vi har talt med Team Leader for DACHSER Denmarks luftfragtteam, Hanne Schwartzkopf, om de typiske fejl, og hvordan du undgår dem. Den nordjyske speditør har mange års erfaring fra hele paletten af transportformer og fra begge sider af skrivebordet.

01.03.2023
Sig farvel til printversionen af DACHSER magazine

Det er ikke sikkert, at du har lagt mærke til, men der er noget, der er anderledes. Det er en lille ting, men det gør alligevel en forskel. Vi kan løfte sløret for, hvad der har ændret sig: Sig farvel til den trykte udgave af DACHSER magazine.

23.02.2023
DACHSER Nordic ansætter ny HR Manager

Annette Johannesson er ny HR Manager for logistikvirksomheden DACHSERs nordiske hovedkontor på Avedøre Holme i Hvidovre med ansvar for HR-aktiviteterne i de ni filialer i Danmark, Sverige og Norge.

23.02.2023
Nødhjælp til jordskælvsofre

Jordskælvene i Tyrkiet og Syrien har forårsaget umådelige lidelser for de ramte. DACHSER støtter med katastrofehjælp gennem sit samarbejde med børnehjælpsorganisationen terre des hommes.

16.02.2023
DACHSER satser på ellastbiler til langturskørsel

Mercedes-Benz Trucks og DACHSER har underskrevet en hensigtserklæring om levering af 50 batteridrevne lastbiler til langturskørsel. Den elektriske lastbil med en rækkevidde på omkring 500 km vil være klar til serieproduktion i 2024, og hensigtserklæringen er endnu et element i DACHSERs klimabeskyttelsesstrategi.

DACHSER Mediaroom

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2021)

770400000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
965500
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial