Karriere Mediaroom

Vejtransport i Europa

Vores europæiske vejtransportnetværk giver dig daglige forbindelser og præcise transittider over hele Europa.

Forsyningskæder i forandring

Verden ændrer sig, og det gør dine krav til logistikken også. Her får du nyheder om de seneste tendenser inden for logistik.

Less than container load

Med vores LCL-services sørger vi for effektiv transport af dit stykgods mellem og inden for Asien, Europa, Sydafrika, Nord- og Sydamerika.

DIY Logistics

Vi har specialiseret os i levering til byggemarkeder og havecentre. Få en komplet branchespecifik løsning med vores DIY Logistics-koncept.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

Mediaroom

22.05.2024
Stykgods til søs

Angreb på fragtskibe i Det Røde Hav, omveje og forsinkelser. De udgør i stigende grad en trussel mod effektiv transport af varer og dermed også mod den internationale samhandel. I dette interview forklarer Christian Kruse, Head of Global Ocean Freight LCL, den rolle, som interkontinental stykgodstransport – LCL-tjenester (Less than Container Load) – spiller, og hvilke konkrete fordele der er ved søfragt af stykgods.

14.05.2024
Startskud for DACHSERs filial i Aalborg

DACHSER Denmark udvider sit netværk med en ny vejtransportfilial i Aalborg i Port of Aalborgs erhvervspark. Filialen er nu taget i brug, og logistikleverandøren betjener kunder i de nordligste dele af Danmark.

06.05.2024
DACHSERs nordiske 2023-resultat præges af fremtidssikring

Investeringer i nye filialer og ny teknologi over hele Skandinavien præger det samlede årsresultat 2023 for DACHSER-koncernens nordiske region. Ifølge de nordiske direktører for den familieejede logistikvirksomhed er der en god grund til nedgangen i resultatet: Virksomheden investerer i fremtiden, og det vil få en positiv effekt på langt sigt.

02.05.2024
Find vej i logistikkens vækstlandskab

Logistikbranchen er et marked i konstant vækst, og det øger kravene til logistikudbydere og deres netværk. Hvordan er DACHSERs vejtransportforretning positioneret, og hvilke principper skal lægge fundamentet til fremtiden? Vi har spurgt Alexander Tonn, COO for DACHSER Road Logistics.

18.04.2024
Næste skridt for DACHSER & FERCAM Italia

I august 2023 begyndte etableringen af et joint venture mellem DACHSER og FERCAM i Italien. Samarbejdet fortsætter, og den 28. marts 2024 erhvervede DACHSER 80 procent af aktierne i joint venture-selskabet DACHSER & FERCAM Italia. Dermed fuldender den sydtyske logistikleverandør overtagelsen af majoriteten i FERCAMs stykgods- og kontraktlogistikdivisioner.

16.04.2024
DACHSER overtager logistikudbyderen Brummer

Med sit opkøb af Brummer, som står for transport af temperaturstyrede fødevarer mellem Tyskland, Østrig og nabolandene, styrker DACHSER sit netværk til transport og opbevaring af fødevarer i Europa.

10.04.2024
Egen analyse sætter sikkerhed i højsædet

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Nogle budskaber er så vigtige, at de sagtens tåler at blive gentaget. Netop hjemvendte fra kursus er vi fulde af inspiration, men når hverdagen igen ruller derudad, tager autopiloten over, og vi kommer hurtigt til at gentage vores gamle vaner. Så hvad kan vi gøre for at bevare inspirationen? Vejen til sikre processer og en skarpere forsyningskæde kan måske findes i en social indpakning.

2
04.04.2024
En digital dobbeltgænger

Den digitale tvilling er en af de vigtigste innovationer for fremtidens forsyningskæder. Hvilke primære teknologier er den baseret på? Og hvad betyder den for de daglige opgaver i logistikbranchen? Fremtiden ser lys ud.

03.04.2024
Kritisk luftfragtsituation i Indien og Bangladesh

De seneste ugers kritiske situation i Indien og Bangladesh påvirker vores aktiviteter inden for luftfragt.

2
22.03.2024
DACHSER holder kursen og udvider sit globale netværk

Efter det økonomiske opsving i logistikbranchen under coronapandemien og forstyrrelser i de globale forsyningskæder vendte situationen tilbage til normalen i 2023. DACHSER var blandt dem, hvis regnskabsår var præget af svag efterspørgsel efter logistikydelser i lyset af overkapacitet og et kraftigt fald i raterne for sø- og luftfragt.

Se mere her

Vi er åbnet i Aalborg

Vi har åbnet en ny filial i Aalborg, som skal blive et knudepunkt for forbindelser til vores nordiske stykgodsnetværk.

Fundamentet for fremtiden er lagt med 2.046 kvadratmeter terminal og 471 kvadratmeter kontor i Port of Aalborgs erhvervspark. Læs mere om udvidelsen her:

Få mere at vide

Fakta land (2022)

847700000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
914300
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial