Mediaroom

DACHSER Denmark

Velkommen til DACHSER Denmarks hjemmeside

Track & Trace
eLogistics

DACHSER News

Market Information 20.01.2020
Landsdækkende strejke i Frankrig – konsekvenser

De seneste uger har massive strejkeaktioner i Frankrig på grund af en ny pensionsreform lammet den offentlige transport. Strejken er stadig i gang denne uge.

Havnene i Frankrig er stærkt overbelastede som følge af strejken. Alternativerne, Antwerpen, Genova og Barcelona er også overbelastede, og derfor må man også forvente forsinkelser ved bookinger med afhentning eller levering via disse havne.

Nedenfor finder du en oversigt over strejkeaktiviteten i de franske havne:

  • Dunkerque: havnearbejdere strejker den 23. januar til den 24. januar; slæbebåde den 22. til den 25. januar kl. 06:00
  • Le Havre: havnearbejdere strejker den 22. januar til den 25. januar kl. 06:00; slæbebåde den 24. til den 25. januar kl. 08:00
  • Montoir: havnearbejdere strejker 22. januar til den 25. januar kl. 06:00; slæbebåde den 21. til den 24. januar kl. 09:00
  • FOS: havnearbejdere strejker 22. januar til den 25. januar kl. 06:00; slæbebåde den 20. til den 23. januar kl. 09:00

Afhentning og levering via jernbanetrafik bliver formentlig også forsinket på grund af strejken. Indtil videre påvirkes flytrafikken ikke, men hold øje med vores hjemmeside for nærmere information.

Vores operationelle teams arbejder hårdt for at minimere konsekvenserne af strejken, så dit gods kan komme frem så rettidigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

News 17.12.2019
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I dette nyhedsbrev får du historierne om en række andre begivenheder i 2019. Læs for eksempel om, hvordan General Manager i Hvidovre Peter Hut gik i lære på terminalen for at finde ud af, hvor der kan optimeres.

Market Information 16.12.2019
Valg i Storbritannien 2019

Torries vandt det britiske parlamentsvalg den 12. december 2019. Det betyder formentlig, at Storbritannien vil forlade EU den 31. januar 2020 i overensstemmelse med den udtrædelsesaftale, der blev indgået mellem EU og Storbritannien den 17. oktober 2019.

Denne udtrædelsesaftale indebærer en overgangsperiode indtil 31. december 2020. I denne periode skal der indgås en klar handelsaftale mellem Storbritannien og EU. Før denne overgangsperiode er overstået kommer udtrædelsen af EU ikke til at have nogen mærkbar virkning. Det betyder, at man kun forventer marginale begrænsninger i forhold til leveringer til og fra Storbritannien i overgangsperioden.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

News 11.12.2019
Nyt DACHSER magazine på gaden nu!

Produkter fra Schweiz forbindes ofte med innovation og kvalitet kombineret med tradition og godt håndværk, og det giver dem et godt ry over hele verden. Blandt et af de mest kendte schweiziske produkter finder man Ricolas urtebolsjer mod hoste. Bolsjerne, som er at finde hos de fleste danske supermarkeder, produceres ud fra en særlig opskrift og indeholder 13 urter fra de schweiziske bjerge.

Market Information 11.12.2019
Nye lovmæssige krav til transport af lithiumbatterier og -celler

Før lithiumbatterier og -celler må transporteres, skal de fremover først gennemgå en række tests med henblik på at simulere forskellige forhold, der kan opstå under transporten, for eksempel tryk- og temperaturforskelle.

Fra og med den 1. januar 2020 skærpes reglerne for transport af lithiumbatterier og -celler, og det gælder for alle transportformer over hele verden. Fremover skal der indsendes en testoversigt, der er i overensstemmelse med FN 38.3.5 for alle lithiumbatterier og -celler, der er fremstillet efter den 30. juni 2003 (dvs. UN3480, UN3481, UN3091, UN3090), samt for alle batteridrevne køretøjer, der er fremstillet efter den 30. juni 2003 (dvs. UN3171). Producent og distributør deler ansvaret for, at disse varer er forsynet med korrekt transportdokumentation.

Ifølge flyselskaber, transportører og rederier kan der kræves dokumentation fra DACHSER. Derfor anbefaler vi, at du stiller disse dokumenter til rådighed for os for alle ovenstående lithiumbatterier og -celler, så vi kan informere vores samarbejdspartnere, og så dit gods er sikret igennem hele forsyningskæden.

Vi gør opmærksom på, at fra den 1. januar 2020, vil det ikke længere være muligt for os at fragte gods, der indeholder lithiumbatterier og -celler uden den nødvendige dokumentation.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine forsendelser, er du altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Du kan læse mere om den nye lovgivning her.

Market Information 05.12.2019
National strejke i Frankrig: 5. december 2019

Der er opfordret til national strejke i Frankrig den 5. december 2019.

Fagforeninger og ”gilets jaunes” demonstrerer over hele Frankrig. Demonstrationerne kan forårsage store forsinkelser i den generelle transport- og logistikaktivitet.

Nedenfor har vi listet nogle af konsekvenserne for sø-, luftfragt og jernbaneaktiviteter:

  • Import og eksport på terminaler i Le Havre, Fos sur Mer og Strasbourg bliver nedlagt den 5. december.
  • Forstyrrelser i afhentning og levering via pram eller jernbane.
  • Flyvelederne har varslet strejke fra den 5. december til den 7. december, hvilket kan få indflydelse på korte og mellemlange flyvninger og nogle af langdistanceflyvningerne, hvis strejken fortsætter.
  • Nogle fagforeninger, der repræsenterer de medarbejdere, der håndterer driften på jorden i lufthavnene, har også varslet om strejke fra den 5. december. Det betyder, at leveringer måske ikke kan transporteres med fly på det planlagte tidspunkt.
  • Fagforeningerne for jernbanemedarbejdere går også ind i protesten.

Generelt kan der forekomme forsinkelser i forhold til afhentning og/eller levering af sendinger til og fra Frankrig, der er planlagt i denne uge, og nogle af indfaldsvejene til de største byer, havne og lufthavne bliver muligvis blokeret.

Vores operationelle teams vil gøre deres yderste for at minimere konsekvenserne af strejken, og vi opdaterer løbende med hensyn til den videre udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte til lokale kontaktperson hos DACHSER, hvis du har spørgsmål angående dine sendinger.

Press Release 04.12.2019
DACHSER og terre des hommes udvider samarbejdet

DACHSER og den internationale børnehjælpsorganisation terre des hommes udvider deres mangeårige partnerskab og indsats for social ansvarlighed i regionerne Sydasien, det sydlige Afrika og Latinamerika. I deres fælles græsrodsprojekter er det tålmodighed, udholdenhed og evnen til at slå rødder i lokalsamfund og kulturer, der har vist sig at være opskriften på succes.

Market Information 04.12.2019
Book dine forsendelser i god tid op til jul

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at forberede sig på juletravlheden. Husk at booke afhentning i god tid, hvis du har forsendelser, der skal leveres inden jul.

Der kan være travlt i tiden op til jul – både hos os og hos vores kunder. Det kan have betydning for dine forsendelser, og vi anbefaler dig at booke i god tid, hvis du har gods, der skal transporteres op til jul.

I perioden mellem jul og nytår har vi daglige leveringer i vores eksportstykgodslinjer i Sverige, Danmark, Storbritannien, Irland, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Portugal, Schweiz, Italien, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Balkan og Grækenland. Du kan dog risikere, at transittiden er lidt længere end normalt, især til de lande, hvor godset skal fortoldes. Til Norge, Finland og Tyrkiet leverer vi ved efterspørgsel.

Mellem jul og nytår har kontoret åbent som normalt på hverdagene. På de officielle helligdage holder vi lukket. Se vores åbningstider hos DACHSER Denmark nedenfor.

Tirsdag den 24. december: Lukket
Onsdag den 25. december: Lukket
Torsdag den 26. december: Lukket 
Fredag den 27. december: Åbent
Mandag den 30. december: Åbent
Tirsdag den 31. december: Lukket
Onsdag den 1. januar: Lukket
Torsdag den 2. januar: Åbent

Du er velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos os, hvis du har spørgsmål eller specielle krav til dine forsendelser i den kommende tid.

Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!

News 04.12.2019
DACHSER med til ”Mød en virksomhed” i Hvidovre

Den 13. november 2019 inviterede Hvidovre Kommune folkeskoleelever og deres forældre til ”Mød en virksomhed”. Det var en dag i uddannelsens og erhvervslivets tegn, og DACHSER Denmark deltog for at give de unge et indblik i livet som speditør i en global logistikvirksomhed og for at vise, at man kan starte sin karriere hos DACHSER Denmark.

News 04.12.2019
25 år på terminalen

Kai Hansen er en vigtig brik på terminalen hos DACHSER Denmark i Kolding. Den 43-årige sønderjyde startede sin karriere i logistikbranchen i 1994 hos det daværende AS Ove Haugsted. Her kom han i lære som lager- og logistikmedarbejder.

DACHSER Interlocking

Kom i gang med DACHSER nu, og tag det første skridt mod mållinjen!

Takket være vores tæt integrerede netværk for Road Logistics og Air & Sea Logistics kan vi tilbyde optimerede processer på tværs af fragtførere og systemer med alle de fordele, det giver.

For dig betyder det en mulighed for at opgradere dine globale forsyningskæder.

Få mere at vide

Fakta land (2018)

708000000
Årlig omsætning (DKK)
3
Filialer
1080970
Forsendelser
Mere