Karriere Mediaroom

Velkommen til vores hjemmeside!

På vores hjemmeside finder du alt om vores services og de seneste nyheder om virksomheden.

Track & Trace
Omgående oplysning om din sending

DACHSER News

3
24.06.2022
Megatrends inden for logistik

Hvilken fremtid skal logistikudbydere forberede sig på? Hvilke tendenser og udviklinger vil forme og omforme sektoren i tiden, der kommer? Og hvordan ser DACHSER på det hele?

20.06.2022
DACHSER forlænger sit charterprogram

DACHSER Air & Sea Logistics forlænger sit charterprogram på ruten mellem Shanghai og Frankfurt frem til april 2024. Derved bliver logistikudbyderen i stand til fortsat at tilbyde sine kunder pålidelig transportkapacitet.

16.06.2022
Skræddersyede løsninger

Dachser skaber logistik, der tilfører merværdi, ved at kombinere sine standardydelser med branchespecifik ekspertise. Jens Wollmann, Head of Corporate Solutions, fortæller i et interview om etablerede og nye brancheløsninger i netværket.

09.06.2022
Strejkevarsel i havnene i Hamborg og Bremerhaven

Der er varslet strejke i havnene i Hamborg og Bremerhaven i dag den 9. juni 2022. Strejkevarslingen sker forud for de kommende lønforhandlinger med den tyske fagforening (VERDI), som er planlagt til den 10. juni 2022.

Strejken er i første omgang varslet til at vare op til fire timer. I forlængelse af dette vil der være afbrydelser i hånterningen af gods på vores terminaler, hvorfor eventuelle forsinkelser i leveringer og afhentninger kan forekomme.

Vi informerer løbende om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

09.06.2022
Har du læst vores seneste nyhedsbrev?

I årets andet nyhedsbrev er vi stolte over at kunne præsentere, at vores nordiske koncern for fjerde år i træk har præsteret et rekordresultat!

02.06.2022
DACHSER genoptager delvist transporter til Ukraine

Vi følger den aktuelle udvikling af krigen i Ukraine dag for dag. DACHSER vurderer derfor på nuværende tidspunkt, at det fuldstændige stop for overtagelse og lastning af forsendelser til Ukraine, som indførtes tilbage i februar 2022, delvist kan ophæves.

Vores vigtigste prioritet er fortsat sikkerheden for alle medarbejdere og chauffører, der transporterer forsendelser på DACHSERs vegne. Derfor genoptages der kun transporter til områder, der i nuværende situation ikke er direkte berørt af krigen. I første omgang genoptager vi vores fast linjer fra vores platform Strykow (Polen) til Vestukraine.

Den tilsvarende håndtering af forsendelser på stedet og distribution i Ukraine udføres af vores partnerselskab i Lviv.

Da leveringszonerne meget hurtigt kan ændre sig på grund af udviklingen i krigen, vil vi løbende informere om eventuelle ændringer i den aktuelle situation. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit gods, er du som altid velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

24.05.2022
DACHSER udvider sit serviceudbud mellem Kina og Norden

Som et led i DACHSER Denmarks strategi om at forene synergierne mellem forretningsenhederne European Logistics og Air & Sea Logistics kan logistikudbyderen fra maj 2022 tilbyde en ugentlig LCL-service fra Ningbo og Shanghai direkte til København.

23.05.2022
EU's mobilitetspakke: Hvilke ændringer sker der i år, og hvornår træder de i kraft?

Nye vilkår for en mere effektiv, harmoniseret og socialt acceptabel vejtransportsektor: EU's mobilitetspakke 2020/2022 har til formål at fremme europæisk standardisering inden for spedition og logistik.

20.05.2022
Et netværk af viden

Forandring er i dag ikke længere en afvigelse fra det normale, men i stedet et vilkår man er underlagt. Noget logistikbranchen i særdeleshed mærker til – øget krav om digitalisering, en verdensomspændende pandemi, brexit, en grøn omstilling, alt sammen vilkår, der stiller større og større krav til den som udbyder logistiktjenesterne. Så hvordan sørger man for at holde fingeren på pulsen og følge med morgendagens efterspørgsel? Det ved Christian Hygum – han er nemlig nyuddannet DACHSER Expert Network Operations (DENO).

12.05.2022
Opdatering om den aktuelle situation i Kina

Situationen i forbindelse med pandemien er stadig anspændt i Shanghai og andre større kinesiske byer. Dette påvirker fortsat både sø-, luft- og landtransportdelen af de globale forsyningskæder.

DACHSER Mediaroom

Langsigtet klimastrategi

Aktiv klimabeskyttelse er en del af vores ansvar. Ved hjælp af effektiv logistik og tekniske innovationer går vi forrest for at værne om klimaet.

Hos DACHSER ønsker vi at bidrage aktivt til omstillingen til lav- og nulemissionsteknologier i logistikbranchen. Du finder al relevant information om vores tiltag her:

Få mere at vide

Fakta land (2021)

770400000
Omsætning i DKK (netto, konsol.)
3
Filialer
965500
Sendinger
Mere

Lokationer i hele verden

Kontaktoplysninger til vores filialer.

Har du en anmodning eller et spørgsmål? Nedenfor kan du finde kontaktoplysninger til vores filialer i hele verden.

Søg efter filial