Karriere Mediaroom

DACHSER European Logistics – Løsninger til din europæiske forsyningskæde

Med vores omfattende europæiske vejtransportnetværk af system- og charterservices samt en ensartet struktur af filialer, datterselskaber og partnervirksomheder, hjælper vi dig ved at opfylde dine logistikbehov på en omkostningseffektiv og pålidelig måde på tværs af alle brancher og til rette tid. Vi transporterer dine stykgodssendinger, hel- og dellæs til industri- og forbrugsvaresektoren og håndterer dine indkøb og din distribution, både nationalt og i hele Europa. Med DACHSER Contract Logistics får du skræddersyede løsninger, der er en fleksibel kombination af transport, opbevaring og værdiskabende tillægstjenester.

Daglige forbindelser og præcise transittider i hele Europa

DACHSER European Logistics giver systemsatte serviceydelser over hele Europa med faste, pålidelige afgangstider. Den præcise tidsplan garanterer en høj grad af sikkerhed ifm. planlægning: Med daglige forbindelser og præcise transittider kan du selv bestille og styre dine leveringer med DACHSER European Logistics efter dine behov, til den bedste pris og til tiden. Vi har skabt en omfattende dækning i Europa med en intelligent kombination af systemer og serviceydelser, hvor vores Eurohubs og platforme fungerer som logistikhubs. Fastlagte, standardiserede processer sikrer en pålidelig tilstedeværelse og tilgængelighed på helligdage og i højsæsonen.

Intelligente it-løsninger understøtter din varetransport

Med effektive it-løsninger kan vi kortlægge alle logistikprocesser langs forsyningskæden og sikrer, at transporten af dine varer er transparent og sikker. Enkel tracking i hele forsyningskæden (Tracking & Tracing) aktiveres med systematisk stregkodescanning ved hvert interfac

Fordelene ved DACHSER European Logistics:

  • Et bredt og omfattende europæisk stykgodsnetværk
  • Individuelt skræddersyede transportløsninger
  • Lokalt markedskendskab
  • Standardiserede performance-standarder hos alle DACHSER-filialer
  • Konstant overvågning af transport-performance med vores it-løsning ActiveReport
  • Høj leveringsfrekvens over hele Europa
  • Præcise transittider med eLogistics productpilot 
  • B2C-løsninger med targo-on-site

DACHSER European Logistics im Detail

På vejen til succes med DACHSER Procurement Logistics

Vores styrker inden for distributionslogistik reflekteres også i indkøbslogistik. Med effektive processer og et ensartet flow af information langs hele logistikkæden tilbyder DACHSER Procurement Logistics sikkerhed i planlægningen, hurtige responstider og transparens. Hver DACHSER-filial fungerer som kontroltårn – som hovedkontaktpunktet og koordinatoren for transport af dit gods. Et automatisk og ensartet informationsflow langs hele logistikkæden skaber en høj grad af transparens og hurtige responstider.

Nå hurtigere frem til din destination med Eurohubs og platforme

Vi forbinder Europa på daglig basis. Med Eurohubs i Überherrn, Bratislava og Clermont-Ferrand sikrer vi en hurtig, effektiv og sikker håndtering af dit vareflow. Dit stykgods håndteres via en intelligent kombination af direkte serviceydelser og systemtransport. Denne kombination sparer tid, omkostninger og kapacitet og giver enkle og effektive leveringer på tværs af grænserne.

Vores løfte: Service i den bedst mulige kvalitet

DACHSER European Logistics sikrer den højeste grad af kvalitets- og sikkerhedsstandarder på hvert eneste led i forsyningskæden. Vores filialer overholder ensartede standarder for performance og kvalitet. Vores kunder kan stole på, at alle DACHSER-filialer følger de samme regler og procedurer. Vores decentraliserede filialer er baseret i regional nærhed til vores kunder. Det sikrer hurtige responstider, samtidig med at vores lokale kundeserviceteams fungerer som første kontakt.

Den perfekte løsning til dine stykgodstransporter inden for europæisk logistik

Med produktgruppen entargo dækker vi alle servicebehov for national og europæisk LCL-, stykgods- og konsolideret transport.    

Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til DACHSER Chem Logistics (transport af kemikalier) og DACHSER DIY Logistics. En skræddersyet løsning til hel- og dellæs fuldender vores portefølje af transporttjenester.   

Med DACHSER Cargoplus bringer vi dine varer frem til destinationen langt ud over Europas grænser. Med vores netværk sender vi til Tyrkiet, Maghreb og SNG-landene. Derudover integrerer DACHSER Air & Sea Logistics en smidig forbindelse til det globale netværk for sø- og luftfragt.

Incoterms

Det vedhæftede PDF-dokument giver dig en oversigt over Incoterms 2020, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Download

Om vores produkter

Vejtransport
Flere oplysninger