Karriere Mediaroom

Søfragt – flyv let over vandene med DACHSER Air & Sea Logistics

Som en partner inden for interkontinental søfragt står DACHSER Air & Sea Logistics for en bred vifte af produkter og services, der er tilpasset globale indkøb og distribution på tværs af alle brancher. Derudover får du løsninger, der er skræddersyet til din branche med særligt tilpassede services langs hele forsyningskæd.

Globalt netværk for effektiv søfragt

Med vores globale netværk kan du nå ud til dine kunder – uanset hvor de er. Vi organiserer transporten både før og efter transporten til søs og sikrer maksimal effektivitet og optimering af omkostninger på hvert eneste led. Det skyldes først og fremmest vores standardiserede service og den høje hyppighed og store kapacitet hos vores fragtrederier. Vores partnere gennemgår en grundig kvalitetskontrol som en del af vores Global Preferred Carrier-strategi. Vi leverer et højt kvalitetsniveau på alle serviceniveauer.

Vores søfragt

  • Branchespecifikke løsninger
  • Grundig kvalitetskontrol i valg af fragtrederier
  • Stor leveringskapacitet på grund af høj hyppighed og stor kapacitet
  • Permanent kontakt på stedet
  • Omfattende logistikløsninger, herunder toldklarering og lagerservices

Vollcontainer (FCL) oder Sammelverkehre (LCL): Wir machen alles möglich

Transporten af dine varer sker enten som konsoliderede fragtservices (LCL) eller fuld containertransport (FCL). Med vores søfragtgateways på udvalgte steder kan vi levere en effektiv fragtservice.

Vores tjenester omfatter ugentlige afgange, afhentning og levering via DACHSER European Logistics-netværket, samt organisering af sendinger til alle destinationer. Du får også adgang til vores omfattende lagernetværk med Value Added Services.

Altid online med DACHSERs IT-løsninger

Med shipmentcontrol kan du nemt følge dine søfragtforsendelser online via Tracking & Tracing – både til distributionslogistik (shipmentcontrol send) og indkøbslogistik (shipmentcontrol collect).

Incoterms

Det vedhæftede PDF-dokument giver dig en oversigt over Incoterms 2020, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Download

Mere om emnet

LCL Consol Service
Flere oplysninger