Karriere Mediaroom

Europæisk logistik på højeste niveau

Vores standardiserede produktlinjer dækker vores kunders forskellige behov for national og europæisk transport. Vi tilbyder standarder i logistikhåndtering over hele Europa og absolut gennemsigtighed i forsendelsesprocessen. Omfattende, problemfri, endda regional dækning – det europæiske DACHSER Network er unikt.

entargo – vores produktsortiment for transport i Europa

entargo står for en ensartet serviceportefolio med konstant høje kvalitetsstandarder for transport i hele Europa – både nationalt og internationalt. De fire standardiserede produktlinjer targospeed, targofix, targoflex og targo on-site sikrer, at kundens krav til transittid og tidsrammer for levering bliver opfyldt – både til B2B og B2C.

I disse lande tilbyder vi entargo og classicline.
I disse lande tilbyder vi entargo og classicline.

Dine fordele med entargo:

 • Logistikprocesser kan tilpasses til B2B- og B2C-modtagere 
 • Pålidelig levering fra forskellige distributionskanaler
 • Ensartede performancestandarder i alle lande
 • Omfattende produktsortiment i alle lande
 • Enkel produktsøgning via productpilot
 • Proaktiv tracking via ActiveReport
 • Tracking & Tracing
 • Standardiseret kvalitetsstyring 
 • Ensartede proces- og servicestandarder i hele netværket sikrer høj leveringskvalitet
 • Skræddersyet håndtering af online-ordrer
 • Standardiserede retningslinjer garanterer høj kvalitet og transparens
 • Høj fleksibilitet for produktspecifikke sendinger

entargo - vores produktserie til transport i Europa

targospeed

targospeed: Med targospeed sendes varerne over hele Europa med faste transittider baseret på afstand. Denne optimerede transittid gælder for alle europæiske lande i DACHSER European Logistics-netværket.

targospeed 10 und targospeed 12: Med targospeed 10 og targospeed 12 kan du øge hastigheden for levering af dine sendinger: Sendingen vil ankomme til modtageren kl. 10 eller kl. 12. targospeed 10 og targospeed 12 er kun tilgængelige i udvalgte lande.

targospeed plus: Giver 24-timers transittid. Vi kan arrangere denne type sendinger for dig på din anmodning.

targofix

Produktet til sendinger med et specifikt leveringstidspunkt: Du kan selv fastsætte tidspunktet for levering hos modtageren. Fordel: Dine kunder kan optimere lagerpladsen i forhold til indkommende varer. Ligesom med targospeed kan du vælge mellem targofix 10 og targofix 12 for levering kl. 10 eller 12 i de lande, hvor der er mulighed for det.

targoflex

Hvis din tidsplan er fleksibel, kan du vælge targoflex. Det er ideelt til sendinger, der ikke er tidsfølsomme eller har et specifikt leveringstidspunkt. Med targoflex får du pålidelige transportservices til fornuftige priser med fordelene fra entargo-produkterne.

targo on-site – vores produkt til den sidste etape

Med produktserien targo on-site får du et integreret koncept for B2C-forsendelser direkte til modtageren. Targo on-site fuldender vores udvalg af logistikservices til den sidste etape på rejsen.

Du får

 • skræddersyede logistikprocesser til B2C-forsendelser
 • en omfattende transportforsikring
 • servicekoncepter, der er tilpasset dine behov
 • udvidede services for B2C-forsendelser direkte til modtageren
 • fleksible, pålidelige logistikløsninger med potentiale til at skabe merværdi

targo on-site-produkter

targo on-site (B2C)

Levering til kantsten. Levering morgen og eftermiddag med 1-mandshåndtering af B2C-forsendelser.

targo on-site plus (B2C)

Ideel til levering hos privatkunder. Efter forudgående aftale kan sendingen også leveres til kundens bopæl om aftenen eller om lørdagen med 1-mandshåndtering. På anmodning kan vi også skaffe kunden af transportemballagen.

classicline – standardiseret transporttjenester for lande udenfor Europa

For fjerne markeder tilbyder DACHSER dig en pålidelig og sikker transportløsning med classicline med til enhver tid tydeligt definerede processer og procedurer, som du kan regne med. Du kontrollerer din transport gennem dagligt eller ugentligt planlagte transportforbindelser. Faste afgange hjælper dig med at planlægge fremad. Du kan få et hurtigt overblik over vores servicetilbud ved at bruge vores productpilot.

directload – den skræddersyede løsning til dine delvise eller fulde laster

Har du brug for lastrum til delvise eller fulde laster, eller har du brug for at udføre adskillige forsendelser i forbindelse med en komplet ordre? Så tilbyder directload præcis den fleksibilitet og kundefokus, som du har brug for. Vores transportløsninger for individuel eller krævende logistikopgaver giver en skræddersyet transportløsning. Vores chartereksperter vil finde de kapaciteter, der imødekommer dine krav: en enkelt gang eller regelmæssigt.

Incoterms

Det vedhæftede PDF-dokument giver dig en oversigt over Incoterms 2020, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Download

Productpilot

Brug vores productpilot, hvis du ønsker en hurtig oversigt over vores tjenester.