Karriere Mediaroom

DACHSER Cosmetics Logistics: Et stærkt globalt netværk med ekspertise i kosmetikindustrien

Med DACHSER Cosmetics Logistics som din partner får du adgang til DACHSERs logistikekspertise og et stærkt globalt netværk. Vi kan levere dine produkter til alle europæiske og globale markeder alt efter dit behov. Vi løser dit logistikbehov med tjenester, der er skræddersyet til netop din branche, og vi lægger stor vægt på at planlægge håndteringen af din kvalitetskosmetik og parfumer, så processerne overholder de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Med kombinationen af vores standardiserede og specialiserede logistiktjenester kan vi løse selv dine mest komplicerede krav til logistikken.

DACHSER Cosmetic Logistics
DACHSER Cosmetic Logistics

Fuld service til kosmetikindustrien

Med DACHSER Contract Logistics får du omfattende, integrerede lagerløsninger med opbevaringsløsninger, der er designet specielt til kosmetiske produkter. Disse lagre giver også direkte adgang til vores europæiske netværk for vejtransport. Med DACHSER Air & Sea Logistics får du hurtig og fleksibel adgang til globale markeder.

Vores IT-løsninger giver dig fuld gennemsigtighed i hele forsyningskæden. Vores standardiserede netværkssystemer giver dig et højt niveau af datakvalitet og mulighed for at designe dine processer effektivt. Vores datasikkerhedskoncept er certificeret i henhold til ISO 27001.

Du får:

  • Automatiserede og digitale processer til styring af alle processer langs hele forsyningskæden
  • En høj grad af dokumentation og gennemsigtighed i realtid gennem track & trace-systemer
  • Branchespecifik specialviden baseret på stor ekspertise inden for omnichannel-forsyningskæder mellem producent, detailhandel og salgssteder
  • Skræddersyede tillægstjenester, der opfylder produkt- og markedskrav
  • EcoVadis-revision
  • Løbende overvågning af vores kunders transportrelaterede CO2-aftryk
  • Koncepter udviklet specifikt til leveringer i byer og byområder
  • Ekspertise i effektiv planlægning af leveringstrafik i byområder

Vores services til kosmetiklogistik

DACHSER Emission-Free Delivery

Med DACHSER Emission-Free Delivery kan vi levere emissionsfrit i udvalgte bycentre og byområder. Dette omfatter levering af forsendelser til byområder med eksempelvis ellastbiler, og vi overvåger vores kunders logistiske CO2-fodaftryk inden for vores egne transportaktiviteter. I vores forsknings- og udviklingsafdeling er vi med til at fremme udviklingen af nye teknologier gennem langvarige samarbejder med forskningsinstitutter og universiteter.

Den sidste kilometer er afgørende

For at nå ud til dine kunder med stor nøjagtighed eller for effektivt at designe omnichannel-koncepter tilbyder vi løsninger og leveringstjenester specifikt til dit logistikbehov. Uanset hvor dine kunder befinder sig, sørger vi for, at dine leveringer forløber uden problemer – på det rigtige tidspunkt, på den rigtige dag og altid med en høj grad af kvalitet og sikkerhed. Derudover håndterer vi leveringsplanlægning samt implementeringen af kundespecifikke tillægstjenester.

Fokus på sikkerhed

Med DACHSER Cosmetics Logistics er dine kosmetiske produkter i de bedste hænder og sikret i forseglet opbevaring efter behov. Vi forsegler køretøjerne og kontrollerer dem regelmæssigt. Har du brug for endnu mere sikkerhed, har vi digital videoovervågning eller digital adgangskontrol og aflåste parkeringsområder ved vores filialer. Automatiserede lagerprocesser, standardiserede læsseprocedurer via bjælkesystemer og effektiv lastsikring forhindrer skader og gør det muligt for os at overholde vores kunders krav til leveringsdatoer. Disse processer understøttes af SQAS-vurderinger, der er over gennemsnittet for transport- og lagertjenester.

Lagertjenester til kosmetikindustrien

Vores lagre, som er specielt designet til opbevaring af kosmetiske produkter, giver dig direkte adgang til vores europæiske netværk for vejtransport. Udover at administrere dine varebeholdninger og varer hjælper vi dig med at organisere genopfyldning og lagerbeholdning. Dette omfatter overvågning af et stort antal lagerenheder (SKU'er), holdbarhedsdatoer og partinumre. Andre komplekse tillægstjenester omfatter displaysamling og -reparation, produktemballering og levering af specialemballage.

Kontakt Monika Kasten